Buladı ve Öztürk Ailesi’nin Mutlu Günü

İlahiyatçı Doç Dr. Kerim Buladı ve eşi Hatice Buladı oğulları Enes’i, Abdurrahman  ve Eşi Serpil Öztürk’de kızı Seçili telli duvaklı bir şekilde gelin etmenin mutluluğunu yaşadı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç 


İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Doç.Dr.kadrosunda  Akademisyen olan Kerim Buladı’ nın çok sayıda akademisyen dostu nikah törenine katıldı. Prof.Dr. Mustafa Karataş evlenen genç çiftlere ve annelerine kısa  bir  tavsiyede bulunduktan sonra dua ederek gençlere iki dünya saadetinde mutluluklar diledi.


Murat Aydın Renkli bir şekilde nikahı kıydı


Zeytinburnu Belediye Başkanı  Murat Aydın Basın danışmanı Enes Buladı’ nın  nikah kıyarken  biraz terletti. Başkan  Aydın Enes Ordu’nun en meşhur türküsü ne diye sordu.  Enes Buladı başkanım Ordu’nun dereleri dedi. Başkan bu Türküyü söylemezsen nikahı kıyamam dedi. Enes Buladı’ nın başkanım ben dinlemeyi seviyorum söylemeyi bilmiyorum demesinden sonra başkan seni zaten  mesaide terletiyoruz tamam vazgeçtim dedi.

Bu sefer  de evlilik cüzdanını mesai arkadaşımız olduğu için damada vereceğim dedi. Damat cüzdanı almaya çalışırken başkan elinden çekerek bu seferde damadı terse çekti. Başkan Aydın  nikaha renk katmak için yaptığı birkaç güzel hareketten sonra genç çiftlerin nikahını kıyarak cüzdanı gelin Seçil Buladı’ya teslim etti. Başkan  evlilik cüzdanını geline verdikten sonra eşi Bedriye Aydın geline takısını takmak için kürsüye çıktı.

Başkan Mikrofonu Damadın babası Kerim Buladı’ya verdi, Buladı  başta  İstanbul Müftüsü Prof.Dr Rahmi Yaran , Prof.Dr.Mustafa  Karataş, Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, eşi Bedriye Aydın Belediye başkan yardımcıları başta olmak üzere bütün akademisyen arkadaşlarım ve hazirun’a mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.


Kazlıçeşme Kültür Merkezinde Muhteşem bir kokteyl eşliğinde takı merasimi  


Akdeniz salonunda Nikah kıyıldıktan sonra misafirler Marmara denizi manzaralı  çiçeklerle süslenmiş  fuaye salonunda takı için sıra beklerken geniş bir menülü kokteyl eşliğinde genç çiftlerin mutluluklarına şahit olmanın onurunu yaşadılar.

İstanbul Times Yayın Grubu olarak meslektaşımız Enes Buladı ve eşi Seçil Buladı’ya bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

NOT: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) kaynak gösterilerek haberimiz alıntılanabilir. 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı  (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim