Yeşilçam, Hollwood, Party, Games olmak üzere 4 ayrı konsepte bölümlenmiş olan mekan, gençlerin ve genç hissedenlerin uğrak yeri olmuş bile.

   Yeşilçam aktörlerinin gerek illüstreleriyle gerekse hayat hikayeleriyle renklendirdiği Yeşilçam Atölyesi’ni anımsatan bölüm, Beverly Hills caddelerinde dolaşıyormuş hissi veren Hollwood Street, çeşitli oyunların oynanabildiği ve misafirlerin kaynaşmasını sağlayan Games alanı ve karaoke şovlardan grup organizasyonlara varıncaya kadar geniş bir yelpazede hizmet veren Party bölümü müdavimlerin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor.

    Mekanın sahibi ve işletmecisi Ahmet ARSLAN, başarısını müşteri ve mutluluk odaklı düşünmeye borçlu olduklarını belirtiyor.  2011 yılından buyana aralıksız olarak hizmet veren CAFE ŞATO, aynı zamanda artan gıdaları sokak hayvanları adına değerlendirerek sosyal sorumluluk alanında da faydalı işlere imza atmayı ihmal etmiyor.

   Eski bir Tophane müşterisi iseniz ve kaliteyi seviyorsanız, Dubai’den gelen ürünleriyle CAFE ŞATO tam size göre denilebilir.

     Rezervasyon: 0533 467 47 72

Editör: TE Bilisim