Rüzgâra Karşı,  Türkçe'ye çevrildi

Ünlü İspanyol yazar Angeles Caso’nun kaleme aldığı Rüzgâra Karşı, Türk okuyucuların beğenisine sunuldu…

Özgün, etkili ve etik yayıncılığı bir ilke olarak benimseyen Avrupa Yakası Yayınları’ndan yeni bir kitap daha: Rüzgâra Karşı. Sezona hızlı bir başlangıç yapan Avrupa Yakası Yayınları, Planeta Ödülü’nü kazanan yeni kitabını okurlarıyla buluşturdu.  Ünlü İspanyol yazar Angeles Caso’nun kaleme aldığı kitap, kitap severlerin en derin, en asil duygularına hitap ediyor. Bir annenin evladına kavuşmak için sarf ettiği çabayı saf bir şekilde yansıtan eser, okuyucuya sabır ve mücadeleyi her sayfasında tekrar ve tekrar yaşattırıyor.

Arka kapaktan:

Hayat kimseye istediğini, istediği zaman vermiyor ama herkesin yaptığının hesabını verdiği bir dünyada yaşıyoruz.  Bu kitap, size çocuğuna seneler sonra binbir zorlukla kavuşan bir annenin o an yeniden doğmasını, ç ektiklerini bir anda unutmasını, sabrın ve mücadelenin son safhalarını yaşatacak.

Bir çocuğu annesinden çalan zalim bir baba… Senelerce oğlunun peşinden koşan, amansız bir mücadele veren yorgun bir anne… Tanınan isimlerden oluşan jüri heyetinin kararıyla 2009 Planeta Ödülü’nü alan enfes bir roman…

 

Kapak_Görseli               AvrupaYakası_Logo

Avrupa Yakası Yayınları hakkında:

Okumanın yeniden önem kazandığı günümüzde, okuyucunun kitaba gösterdiği ilgiye layık, seviyeli ve özgün yeni eserler sunmayı ve böylece kitap okuma zevkine katkıda bulunmayı amaçladık.  Yayıncılık sektörünün kalite çıtasını yükseltmeyi, değinilmeyene değinmeyi, bilinmeyeni duyurmayı hedefledik.  Kurumlaşmış, özgün, etkili ve etik yayıncılık ilkesini kabul ettik ve bunlardan vazgeçmeyi de hiç düşünmedik.

Ángeles Caso hakkında:

16 Temmuz 1959 tarihinde, İspanya’da doğan Caso, yazar kimliğinin yanı sıra gazeteci ve çevirmen unvanlarına da sahip.  Tarih ve coğrafya eğitiminin ardından gazeteciliğe başladı. Oviedo Üniversitesi’nde Feijoo Enstitüsü için çalıştı. Caso; Televisión Española, Cadena SER, Radyo Nacional de España gibi farklı medya mecralarında mesai yaptı. 1994’de El peso de las sombras ile Premio Planeta’da finalist olan yazar, 2000’de Un largo silencio ile Premio Fernando Lara ve 2009’da elinizdeki eser ile Premio Planeta ödülünü aldı.

 Menekşe Çisem Aydemir  / Novatek İletişim Danışmanlık  Basın Danışmanı / M: 0532 162 17 40

 

 

Editör: TE Bilisim