İstanbul Times Zeytinburnu ilçesinde yapılan 23 Nisan törenlerini takip etti

Zeytinburnu'nda ilk tören Belediye başkanı Murat Aydın'ın makamına oturan öğrenci ile başladı.23 Nisan Belediye başkanı ilk iş olarak eğitim gördüğü okulun lavaboların küçük çoçuklar için kullanılabilir hale getirilmesini istedi. 

23 Nisan kaymakamı da Mustafa Dündar'ın makamına oturduktan sonra, devlet kurumlarında vatandaşımız güler yüzle karşılanacak diyerek mesaj verdi.

İstabul Times Haber Merkezi

Atatürk anıtına çelenk koyuldu 

Ayhan Şahenk Ortaokulu Müzik öğretmeni Sabriye Sayın'ın eşliğinde okunan istiklal marşı ile resmi törenin Adliye meydanında ki  kısmı başladı. 
Zeyytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar,Belediye başkanı Murat Aydın,İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu Zeytinburnu Askerlik Şube başkanı ve Garnizon Komutanlığı temsilcisi Yarbay Ali Koluaçık ,ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan, başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi çocukların sergiledikleri oyunları zevkle izlediler.
 
Zeytinburnu  Fatma Süslügil İlkokulu muhteşemdi  

Zeytinburnu'nun resmi 23 Nisan töreni Fatma Süslügil İlkokulunda yapıldı.
Okul Müdürü Gülsüm Çınar ve ekibi muhteşem bir hazırlık yaparak Zeytinburnu ilçesinin resmi 23 Nisan törenlerine ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadılar..

Haberin devamı ,foto galeri ve video görüntüsü az sonra 


Editör: TE Bilisim