Sema gösterisi ile alkış toplayan minikler, sundukları oratoryo ile beğeni toplarken, okudukları naat-ı şerif ve şiirlerle de büyük ilgi gördüler.

İstanbul Times Habert Merkezi

Bağcılar Belediyesi Bilgi Evi öğrencileri, sosyal ve kültürel programlara ev sahipliği yapan Bağcılar Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanı’ndaki etkinliklerinde Müzikli Şiir Dinletisi Programı’na imza attılar.

Ramazan ayı boyunca ilçe sakinlerinin duygu ve düşüncelerine hitap eden programlara ev sahipliği yapan Etkinlik Alanı’nda Bilgi Evi öğrencileri kabiliyetlerini sergiledi. İlçede hizmete sunulan 19 Bilgi Evi’nde 52 farklı branşta kurs gören öğrenciler,  Müzikli Şiir Dinletisi Programı’nda büyüklerinin alkışını topladı. Peygamber Efendimiz’i(s.a.v) anlatan ‘Ey Sevgili’ adlı şiiri seslendiren Beyza Nur, herkesi duygulandırırken, Yasemin Karagöz de okuduğu naat-ı şerif ile izleyenleri ağlattı.

Ardından sahne alan Yusuf ve Sümeyye Cici kardeşler de tanınmış şairlere ait şiirleri seslendirdiler. Tasavvuf Musikisi eşliğinde sema gösterisi sunan minikler, programı Peygamber Efendimiz (s.a.v) için kendilerinin öğretmenleriyle birlikte yazdıkları şiirler eşliğinde sundukları oratoryo ile tamamladılar. 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim