Küçükçekmece TOKİ Güneşparkevleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’nce, Türkiye’de bütün okullara örnek olacak bir proje düzenlendi. 10 kategoriden oluşan yarışmada dereceye giren 100 öğrenci tam altınla ödüllendirilecek ayrıca performans ödevlerinden de 100 alacak.

Güneşparkevleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Aşçı, söz konusu proje ile ilgili olarak projenin koordinatörleri müdür yardımcıları Funda Çil, Büşra Güler, Bilgisayar Öğretmeni Cihat Yiğit ve bazı velilerle istişare toplantısı yaptı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Sena Aktürk

Öğretmenler odasında düzenlenen kahvaltılı toplantıda proje hakkında bilgi veren Okul Müdürü Ramazan Aşçı, “21 yıllık deneyimime dayanarak söylüyorum; özgüveni olmayan bir öğrencinin başarılı olması çok zor. Biz bu proje ile en başta öğrencilerimize öz güveni aşılayacağız” dedi. “Edebiyat, Tiyatro, Kitap Okuma, Kuran-ı Kerim, Sosyal Dokunuş, Güzel Sanatlar, İngilizce-Arapça Sosyal İçerikli Film, Spor, LYS, Bilim” başlıklarıyla 10 kategoriden oluşan yarışmada dereceye giren 100 öğrencinin altınla ödüllendireceğini belirten Aşçı, şöyle devam etti:
“Böylesine kapsamlı bir proje, bugüne kadar Türkiye’de bir devlet okulunda ilk kez düzenleniyor. Yönetici kadromuzu ve öğretmenlerimizi heyecanlandıran projemize öğrencilerimizin yoğun ilgisi bizleri çok mutlu etti.

Öğrencilerimiz özgüveninin yanı sıra sunacakları projeler sayesinde bir yerde hayatın içinde de yer almış olacaklar. 65 öğretmenimizin tümünün onayıyla aldığımız karar doğrultusunda ortaya koyduğumuz bu büyük projede ilk 100’e giren öğrencimizin tüm proje notları da, herhangi bir disiplin suçu işlememişse 100 olacak. İlk 20’ye giren öğrencinin proje dersinin yarısına, yarışmaya katılan bütün öğrencilerin ise istedikleri bir dersin proje notuna 100 puan verilecek.

Ramazan Aşçı, söz konusu yarışmanın Mayıs ayı sonunda derecelendirileceğini ve ödüllerin ise protokolün de yer alacağı geniş bir katılımla Haziran ayının ilk haftasında verileceğini sözlerine ekledi.

Bu arada, istişare toplantısına katılan veliler de görüşlerini belirterek, çok başarılı buldukları söz konusu proje nedeniyle okul müdürü Ramazan Aşçı nezdinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Kaynak:İstanbul Times Haber  Ajansı (İTHA)
 

Editör: TE Bilisim