İstanbul Times Tv de yayınlanan GÜNDEM ‘in konuğu Olcay Group İnşaat’ın Hakla İlişkiler sorumlusu Yusuf Olcay sorulan her soruya içtenlikle cevap verdi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Cuvan Deniz 

İşte Röportajımız:

Yusuf bey bize Olcaylar Group İnşaat’ın kuruluşu ile alakalı bilgi verebilir misiniz ?

Tabi ki biz Olcay ailesi olarak babamız ve amcamız tarafından 1980’li yıllardan beri ülkemizin önemli gıda firmalarının Ağrı bayisi olarak ticari faaliyetlerimize başlamış bir aile şirketiyiz.

2003 yılından bu yana da İstanbul’da Lüks konut projeleriyle inşaat faaliyetleri ile ticari varlığımızı başarılı bir şekilde devam ettiriyoruz.

Olcaylar Group İnşaat, hizmet kalitesinden ödün vermeyen yapısıyla insana ve doğaya saygılı projeler üretmektedir. Bu anlayış doğrultusunda müşteri memnuniyetinin çıtasını sürekli yükselten Olcaylar İnşaat, sadece yapı değil aynı zamanda gerçek yaşam merkezleri kurarak yarınları tasarlamakta, gelecek için bugünden başlayarak çalışmaktadır.

Peki Yusuf bey burada yaptığınız Olcay Prime bir kentsel dönüşüm projesidir eski hak sahiplerinin konutlarında kesinti yaptınız mı ?

Hayır eski dairesi kaç metre ise onu verdik. Hatta 3/5 metre daha büyük yer de verdik diyebiliriz. Kentsel dönüşümün hızlı olabilmesi için devletimiz hak sahipleri bir araya gelip büyük metre kare arsa üretirlerse bazı ek imarlar veriyor biz burada o haklardan yararlanarak eski mülk sahiplerinden hiç para ve dairelerinde m2 kesintisi yapmadan bire bir yer verdik.

Başka nerede projeleriniz var pekiş ?

İstanbul’un en büyük ilçesi olan Esenyurt’da ciddi projelere imza attık. Esenyurt ile Bahçeşehir arasında yabancı ortağımız ile ciddi bir projeye başlamak üzereyiz. Beylikdüzü ilçesi sınırları için yer alan bir loskasyonda villa projemiz var. Özetle fizibilite çalışması sonucu bize uygun olan yerde konut ve işyeri üretimiz oluyor.

Peki son olarak izleyenlerimiz ve okurlarımıza neler söylemek istersiniz ?

İstanbul’da bulunan yapı stoklarının çoğu 199 depreminden önce yapıldığı için güvenli değil. Halkımız bir an önce güvenli olmayan bu konutlarını güvendikleri inşaat firmaları ile anlaşarak ikamet ettiklerini dairelerini yenilemelerini isterim. Eski ve güvensiz binaların kimseye mezar olmasını istenmiyoruz.

Olcay Group İnşaat’ın Vizyon ve Misyonu

Ülkemizin refahını sağlayacak ve insanlarımızın yaşam standardını yükseltmekte önemli rol oynayarak, sektörde proaktif fiyat politikalarımız ile rekabet ortamına katkı sağlayıp, yurt dışına üstlendiğimiz projeler ile ülkemizi ve sektörümüzü en iyi şekilde temsil ediyoruz.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve taleplerine en uygun projeler üreterek , etkin üretim ve tüketim sağlamak. Hızla değişen ve gelişen dünya yapı standartlarını , teknolojik altyapı, modern mimari ve güvenliğini esas alarak yakından takip etmek. Kaliteyi en uygun fiyat politikasıyla koşulsuz müşteri memnuniyetini esas alarak tüm müşterilerimize ulaşılabilir kılmak. Uygun fiyat politikamızı ülkemiz insanının alım gücüne hitap edecek ödeme koşulları ile destekleyerek daha fazla aileyi mülk sahibi yapmak ve bu bağlamda sektöründe öncü sosyal sorumluluk ilkesine bağlı bir şirket olarak varlığını sürdürmek.

Yarınlar için, güvenli ve modern yaşam alanları inşa ediyoruz

  • Sadece inşaat yapmıyoruz içine yaşamı da katıyoruz.
  • Kaliteyi ve hayallerinizi ayağınıza getiriyoruz
  • Sizi hayallerinizle buluşturuyoruz
  • Evinizin rahatlığında aktif hayat sunuyoruz
  • Umutlarınıza başlangıç oluyoruz
  • Sizleri modern hayatla buluşturuyoruz
  • Kalitenin anahtarı

İletişim İçin

Olcaylar Group & İnşaat

Yeni Mahalle İnönü Caddesi NO:4/6 Küçükçekmece/ İstanbul

Telefon : 0212- 624 77 88 GSM: 0531- 289 83 46

www.olcaylargroup.com e-mail: [email protected]

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim