Bu kapsamda Yeşilyuva İlkokulu’nda düzenlenen iftar yemeğinde Cennet Mahallesi sakinleri, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan Yardımcıları ve AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut ile birlikte oruç açtı.
 
"ALLAH BİRLİĞİMİZİ BOZMASIN"
 
Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan Temel Karadeniz ise herkesin Ramazan ayını ve gelecek Ramazan Bayramını kutlayarak, “Bugün evdeki sıcak yemekleriniz yerine bizim mütevazı soframızı, komşularınızla birlikte olmayı tercih ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz zor zamanlar yaşıyor. Bizim evlatlarımız yetim kalmasın diye şehit olanlar var. Allah'tan tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın" dedi.
 
"2016' DA KAZMA VURACAĞIZ"
 
Karadeniz ayrıca vatandaşlara kapalı pazar yeri müjdesi verdi:
"2016'da şu anki ulaşım müdürlüğünün olduğu yere kapalı pazar yeri için inşallah kazma vuracağız. Üst tarafı kapalı pazar yeri olurken alt katında da kapalı otopark olacak"
 
BİNLERCE SICAK YEMEK DAĞITILDI
 
Akşam ezanı öncesinde tüm masaları gezerek vatandaşlarla sohbet eden Karadeniz, konuşmasının ardından büyük alkış aldı. Hep birlikte avuç açarak, Ramazan ayının bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar ise Küçükçekmece Belediyesi’ne teşekkür etti. İftar sonrasında da Mısırlı Hafız Muhammed Recep vatandaşlara yemek duası yaptırdı. İftar sonrası animasyon ekibi, Hacivat ve Karagöz'ü çocuklarla buluşturdu. Küçükçekmece Belediyesi tarafından ayrıca Sefaköy Metrobüs durağının yanında, vatandaşlara binlerce kumanya dağıtıldı. 
Editör: TE Bilisim