Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Briç Federasyonu'nun birlikte organize ettiği Atatürk’ü Anma Briç Turnuvası'nın bu yıl 7.si gerçekleştirildi. Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında gerçekleştirilen turnuvaya Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt ve Gökhan Yüksel ile Kartansaş Genel Müdürü Düzgün Çapar, Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu, Kartal Briç Spor Kulübü Başkanı İsmet Polatkan, birim müdürleri ve çok sayıda Meclis üyesi katıldı. Turnuva boyunca briç severler kıyasıya mücadele etti.

 

“Briç için Akıl Oyunları Merkezi açılacak”

 

Briç turnuvasının açılışında konuşan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, “Atatürk’e ve briçe gönül verenlere selam olsun. Briç için yeni Akıl Oyunları Merkezi'miz de açılacak. Bunun açılışında da hepinizi aramızda görmek bizleri onurlandırır” dedi.

 

"Sadece popüler sporlara değil, tüm spor dallarına eşit değer"

 

Turnuva sonunda dereceye giren sporculardan genel birinciler 2 Cumhuriyet altını, ikinciler 2 yarım Cumhuriyet altını, üçüncüler 2 çeyrek Cumhuriyet altını ve kupalarla ödüllendirildi. Kadın, karışık, genç ve senyör kategorilerinin birincileri ise 2 çeyrek Cumhuriyet altını ve kupalarla ödüllendirildi. Turnuvanın genel sıralamasında 3. olan ekibe ödülünü Kartal Briç Spor Kulubü Başkanı İsmet Polatkan, 2. gruba Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu verirken; birinci olan takım ise ödülünü Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt’tan aldı.

 

Yeşilyurt, yaptığı konuşmada tüm katılımcılara teşekkür ederek Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün spora verdiği öneme dikkat çekti. Yeşilyurt,“Kartal Belediyesi sadece popüler sporlara değil, tüm spor dallarına eşit değeri veriyor. Kartal Belediyesi ailesi olarak spora ve onun tüm dallarına verdiğimiz önem ortada. Bugün çok önemli bir turnuvaya ev sahipliği yaptık, tüm briç severleri ağırladık. Derece alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilisim