Zeytinburnu Gençlik Platformu ( ZEGEP) kurucu başkanı Hamza Ünver ve beraberindeki platform üyeleri, Zeytinburnu'nda bulunan Erikli Baba Kültür Derneğine nezaket ziyaretinde bulunarak, platformun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Erikli Baba Kültür Derneği Müdürü Paşa Yalçın ve Binali Doğan DEDE'nin ağırladığı ZEGEP üyelerine, Aş Evinde ikram edilen Cem Evine özel pilavdan ikram edildi.

KISA SÜREDE BÜYÜK İŞLER YAPTIK

ZEGEP kurucu Başkanı Hamza Ünver dernek yetkililerine Platformun çalışmaları hakkında bilgiler vererek, " Her hafta platform üyeleri olarak Zeytinburnu'nda bulunan STK'ları ve Dernekleri ziyaret ederek Gençlik Platformumuz hakkında bilgiler vereceğiz. Bu anlamda ilk ziyaretimizi Erikli Baba Kültür Derneğine yapmış bulunuyoruz.

Bizler Zeytinburnu Gençleri olarak Zeytinburnu'nda yaşayan her dinden, ırktan ve mezhepten genç kardeşlerimizi bir araya toplayarak görüşü herne olursa olsun Zeytinburnu'nun geleceği için birlikte çalışacağımız bir çatı altında toplamayı hedefliyoruz.

Kuruluşumuzdan bu yana geçen 2 ayda yaptığımız çalışmalar ve etkinliklerle bu konuda ne kadar kararlı ve ciddi olduğumuzu kamuoyuna göstermiş olduk. Bu kadar kısa sürede yaklaşık 500 kişilik bir ZEGEP üyesi oluştu. Amacımız bu sayıyı onbinlere çıkarmaktır.

Bu anlamda Erikli Baba Kültür Derneği olarak sizlerinde desteğini bekliyoruz." şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALARINIZI TAKTİR EDİYORUZ

Erikli Baba Kültür Derneği Müdürü Paşa Yalçın ZEGEP'in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, " Kurmuş olduğunuz Gençlik Platformunun çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve çalışmalarınızı hayranlıkla izliyoruz. Zeytinburnu'nda bulunan gençlerin bir çatı altında toplanarak Zeytinburnu'nun geleceği için çalışmalar yapması bizleri mutlu ediyor.

Erikli Baba Kültür Derneği olarak Gençlik platformunuza gereken bütün desteği seve seve vereceğimizi bilmenizi isteriz." şeklinde konuştu.

Dernek Müdürü Paşa Yalçın, ZEGEP üyelerine Cem Evi'ni gezdirerek kısa bilgiler verdi.

ZEGEP Kurucu Başkanı Hamza Ünver, Erikli Baba Kültür Derneği Müdürü Paşa Yalçın'a ziyaret bitimi özel yaptırılan Çini Tabağı hatıra olarak hediye etti.

Editör: TE Bilisim