Zeytinburnu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Yöresel Günler’de’ ilk etkinliği Zeytinburnu Samsunlular Kültür Sosyal ve Kalkınma Derneği düzenledi. Etkinliğin ikinci gününde ünlü sanatçılar Hasan Yılmaz, Orhan Canayakın, Ezgi Mutlu ve Mutlu İnce’nin de sahne aldığı Kas-Der Kastamonulular Dayanışma Derneği’nin gecesinde ise Kastamonulular davul-zurna ve folklor ekiplerinin gösterileriyle coştu.  

Zeytinburnu’nda yaşayan Samsunluların büyük ilgi gösterdiği geceye AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Zeytinburnu Belediye Başkanı, Murat Aydın, Kocaeli Vali Yardımcısı Yusuf Odabaşı, Belediye Meclis Üyeleri, Zeytinburnu Samsunlular Kültür Sosyal ve Kalkınma Derneği Başkanı Fuat Yılmaz, Büyükşehir Belediye Şube Müdürü Zekeriya İde ve bir çok Samsun derneğinin başkanları ile yöneticileri katıldı.
Samsunluların, Samsun Terme Altunlu Köyü Derneği Başkanı Yıldıray Baş ve Yönetim Kurulu üyelerine gösterdiği büyük ilgi gecenin dikkat çeken olaylarından biri oldu.
Sunuculuğunu Fadime ve Köksal Özkul’un birlikte yaptığı geceye ses sanatçıları Habibe Bozkır, Sami Çelik, Ayhan Toprak ve Gülnaz Terme de şarkılarıyla renk kattı.
Zeytinburnu Samsunlular Kültür Sosyal ve Kalkınma Derneği Başkanı Fuat Yılmaz, gece sonunda davete icabet eden protokole ve geceyi renklendiren sanatçılara teşekkür etti.
Yöresel Günler etkinliklerinin ikinci gününde ise Kas-Der Kastamonulular Dayanışma Derneği’nin gecesi vardı. Ünlü sanatçılar Hasan Yılmaz, Orhan Canayakın, Ezgi Mutlu ve Mutlu İnce’nin sahne aldığı gecede davul-zurna ve folklor ekipleri etkinliğe katılan Kastamonuluları coşturdu.


ZBB
Editör: TE Bilisim