YILMAYACAĞIZ !...

HABER PORTALIMIZA HİÇ BİR ZAMAN VİRÜS BULAŞMADI !..

İstanbul Times Gazetesi olarak,ceberrut hükümetlere karşı canını ortaya koyarak manşet ve sürmanşetler atan üstat Necip Fazıl Kısakürek gibi bizde korkusuz yayıncılıktan yanayız.

Üstat Kısakürek çıkardığı gazete ve dergilerde o kadar etkili manşet ve Sürmanşetler atıyormuş ki o yayın piyasaya çıkınca tek hükümet devrinin zaptiyeleri hemen kapısına dayanıp Üstat'ı  SULTANAHMET cezaevine götüreceklerini bildiği için yayını piyasaya dağıldıktan sonra yorganını alıp cezaevine gittiği rivayetini BABIALİ'de çokça duyardık. 

İstanbul Times Gazetesi olarak ilk günden beri kimsenin bülteni ve silahşörü olmayacağımızı peşinen söyledik.Belki belli bir kesimin bülteni ve silahşörü olsaydık bugün en az 250.000 BİN baskı  yapıyor olabilirdik.Ancak kalbimizdekileri yalan ve tarafsız bir şekilde yazamayacaksak TRAJIMIZ  500.000 Bin olsa ne olacak ki ?

Yazmayacaktık Ama Okuyucularımız Bizi Zorladı

Haberlerimizden rahatsız olan bir kesimin geçen günlerde sitemize karşı yaptıkları başarısız bir saldırı oldu.Sitemizin alt yapısı çok güçlü olduğu için çok şükür bizi "hekleyemediler"ancak "google"üzerinde sitemize girmek isteyen okuyucularımız karşılarında "Bu sitede virüs var dikkatli olnun uyarısı ile karşılaştılar"Oysa "www.istanbultimes.com.tr yazıldığı zaman sorunsuzca sitemize girilip ziyaret edilebiliyordu.YANİ SİTEMİZE HİÇ BİR ZAMAN VİRÜS BULAŞMADI. Yaptığımız cesur ve korkusuz haberlerimizden rahastız olan birilerinin "GOOGLE arama moturuna İstanbul Times" yazıldığı zaman Sitede Virüs var denilerek okuyucularımızı azaltmaya çalışmaları ters tepti ve okuyucularımız çok şükür haber portalları olan www.istanbultimes.com.tr'ye sahip çıkark bizi ödüllendirdler.

İyi bir takpcimiz olan Beyhan Akbaş'ın gönderdiği Mail'i aynen yayınlıyoruz ...

Mailin Geliş Tarihi Ve Saati : 11 Eylül 2009 Sat 10.44 de gönderilmiş;

Selamünaleyküm,hayırlı günler,hayırlı cumalar.Hüseyin bey,yaklaşık olarak bir haftadır GOOGLE üzerinden haber portalınızın ismi olan İSTANBUL TIMES yazdığımız zaman virüs var denilerek  sitenize ulaşımımız engelleniyor.Öyle sanıyorum ki siteniz bazı ROMA Kültürlü,BİZANS TOHUMLU İslam kültürünü kendilerine rant aracı haline getiren maskeli fasıklar hakkında haber yaparak damarlarına bastınız herhalde ki bundan dolayı sizi SUSTURMA operasyonlarına başlamışlar.Ama hamd olsun inanıyorum ki bunlar sizleri yıldırmak yerine ŞEVKİNİZİ DAHA DA kamçıladıklarının farkında değiller.Bu tür insanların sizi yıldıramayacaklarına inanıyorum.İnşallah kısa zamnda Haber Portalınızdaki sorunu çözersiniz.Sabırsızlıkla TIKLAMAYI bekleyeceğiz.

Başakşehir'den Saygılar / Berhan AKBAŞ 

İşte bağımsız yayın yaptığınız zaman okuyucunuz size böyle samimi duygularla sahip çıkar. KORKUSUZ,CESUR VE RİYADAN UZAK Haber yaparak belki bir çok maddi kazancı elimizin tersi ile itiyoruz ama  akşam başımızı yastığa koyduğumuz zaman kimsenin silahşörü olup belden aşağı vurmadığımız için vicdanımız rahat olarak uyuyabiliyoruz.

Beyhan Akbaş gibi DİKKATLİ,UYANIK,MEDYASINA SAHİP ÇIKAN,ZAMAN AYIRIP haberlerini takip eden ve mail atarak duygu ve düşünceleri ile bizleri cesaretlendiren okurlarımız olduğu sürece varsın HABER VE SÖYLEŞİLERİMİZDEN RAHATSIZ Olsunlar.

BEYHAN Bey'in çok güzel bir şekilde tasvir ettiği zihniyete sahip insanlardan çektiğimiz sıkıntı ve bizlere verdikleri elemleri ALLAH'a havele ediyoruz.Ekonomik gücümüz her şeyi paraya endeksleyen ROMA kültürü ve  BİZANS tohumu taşıyan insanlar kadar kasalarımız dolu değil ama bizim yüreğimiz dolu onlarınsa kasaları.İnanmış bir insan inanmamış on kişiye bedeldir.Biz bunu bilir bunu söyleriz.

Netice olarak Biz Rabbimize dayarak bize destek olması için DUA edeceğiz.Çünkü Dua müslüman'ın en güçlü silahıdır.

Beyhan beyler çoğalsın İSTANBUL TIMES GAZETESİ VE www.istanbultimes.com.tr  zalimlerin korkulu rüyası olsun der TÜM DİKKATLİ,UYANIK,VE SAMİMİ OKURLARIMIZ Başta olmak üzere alem-i islam'ın mübarek razaman bayramını can-ı gönülden tebrik ediyoruz.

İletişim ve DESTEKLERİNİZ İÇİN :Yorum ekle veya aşağıdaki iletişim kayaklarından bize ulaşmanız mümkün:

istanbu Times Gazetesi

[email protected]

Tel:0212- 415 82 05 (BPX) Fax: 0212- 415 70 67

 

    

 

      

 

Editör: TE Bilisim