Zeytinburnu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Petlican Evcil Hayvan Platformu’nun ortaklaşa yürüttüğü kimsesiz sokak hayvanlarını sahiplendirme projesi mutlu sonlara gebe. Minik dostlarımız yeni yuvalarına kavuşmaya başladı bile. Satın almadan, bakıma muhtaç sokak hayvanlarını sahiplendirme prensibi ile yoluna devam eden ‘Her Şey Tamam Eksik Olan Yuvam’ projesi, sokakta kimsesiz ve çaresizce hayatta kalma mücadelesi veren minik dostlarımıza yeni yuvalar kazandırıyor.

 

GEÇİCİ BAKIMEVİ’NDEN YENİ YUVAYA

Sahipsiz hayvanlara yardım amacıyla faaliyet gösteren Zeytinburnu Belediyesi Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’nde şimdiye kadar misafir edilen sokak hayvanlarının gereken tedavileri yapılıyor, sağlıklı olanlar kısırlaştırılıyor, aşılandıktan sonra alındıkları bölgeye bırakılıyordu. Zeytinburnu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün Petlican Evcil Hayvan Platformu ile yaptığı işbirliği neticesinde minik dostlarımız artık sokağa dönmek yerine sıcak bir yuvaya kavuşuyorlar.

 

SAHİPLENDİRME SONRASI 6 AY BOYUNCA ÜCRETSİZ VETERİNERLİK HİZMETİ

‘Her Şey Tamam Eksik Olan Yuvam’ projesiyle birlikte sevimli dostları sokağa geri bırakmak yerine sıcak bir yuvaya kavuşturmak için sahiplendirme çalışmaları yürütülüyor. Hayata geçirilen bu proje ile birlikte, Zeytinburnu Belediyesi tarafından sokaklardan alınan yardıma muhtaç, kimsesiz miniklerin kontrol, aşı, bakım gibi tüm temel ihtiyaçları karşılanıyor. Sahiplendirme sonrasında 6 ay boyunca ücretsiz veterinerlik hizmeti veriliyor. Petlican Hayvan Platformu ise, kedi kumu, kedi maması, mama ve su kabı gibi temel gereksinimleri ilk etapta ücretsiz olarak temin ediyor. Bunların yanı sıra Petlican mağazasında geçerli yüzde 10 indirim çeki hediye ediliyor.

Editör: TE Bilisim