TRABZONLULAR DERNEĞİNDEN AK PARTİYE ZİYARET. 

Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı  Ahmet Selim Köroğlu başkanlığında yürüttüğü Mahallelerin STK temsilcileri ve kanaat önderleri toplantıları ardından periyodik olarak sürdürdüğü STK ziyaretlerine iade ziyaretleri sürüyor.

Başakşehir’de yeni kurulan Trabzonlular Derneği Başkanı  Kazım Çağlayan ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti Başakşehir’i ziyaret etti.

Ziyaret Heyetini Ak Parti Başakşehir ilçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu  ve Ak Parti Başakşehir İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Vehbi Arslantürk karşıladı

 Köroğlu; STK’ların Ak Partiye yapmış oldukları ziyaretleri çok önemsendiğini ve bu ziyaretlerin karşılıklı devam etmesi gerektiğini vurguladı. Başakşehir’de  Kurulan her yöresel dernek gibi  Trabzonlular Derneğinin  gençlere yönelik yapacağı kültürel  çalışmaların kendi  yöresine ait  gelenek göreneklerini yeni nesillere  aktarılması  konusunda doğru bir misyon üstlenerek gençlerin kötü yollara düşmesini engelleyecektir‚ dedi.

Köroğlu‚ STK’ların toplumun ortak sesi olduğunu Bizler Ak Parti Başakşehir olarak bu sese kulak vererek  ortak akılla ortak kararlar vererek  Başakşehir’imizi  ileriye taşımak istiyoruz‚  dedi.

Editör: TE Bilisim