Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ne bağlı İmranlı Köyü'nde oturan 40 yaşındaki Mustafa K., 19 yaşındaki öz kızı N.K.'ye 6 yaşından bu yana taciz, 2 yıldan bu yana tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. N.K. bir süre önce babasından hamile kaldığını, bebeği aldırdıklarını iddia etti.

İmranlı Köyü'nde 18 yaşındaki oğlu ile birlikte kahve işleten evli ve 4 çocuk babası Mustafa K., iddiaya göre geçen cuma günü evde kimsenin olmadığı sırada kızı N.K.'ye tecavüz etti. N.K., babasının evden çıkması ardından bir süre sonra gelen annesi Fikriye K.'ye durumu anlattı. Kızının yıllardır babasının taciz ve tecavüzüne uğradığını öğrenen Fikriye K., jandarmaya ihbarda bulundu. Eşinin şikayetçi olduğunu duyan Mustafa K., aynı gün otobüsle İstanbul'a kaçtı. Jandarma, Mustafa K.'yı yakalamak için çalışma başlatırken, N.K. ifadesinde, babasının 6 yaşından bu yana kendisine tacizde bulunduğunu, 2 yıldır da tecavüz ettiğini anlattı. N.K., bir süre önce de babasından hamile kaldığını ve bebeği aldırdıklarını söyledi.

Jandarma, Fikriye K.'dan, İstanbul'a kaçan eşi ile telefon irtibatı kurup, Ereğli'ye dönmesi için ikna etmesini istedi. Eşinin, şikayetten vazgeçtiklerini söylemesi üzerine dün gece otobüsle Ereğli'ye dönen Mustafa K., ilçe girişinde otobüsün durdurulması sonucu yakalandı. Gözaltına alınan Mustafa K., jandarmadaki ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. N.K.'nin aynı köyde yaşayan halasının yanında kaldığı bildirildi.
Editör: TE Bilisim