Tarkan Avrasya’da

Genç kızların hayran olduğu ünlü pop sanatçısı Tarkan Tevetoğlu Gazeteci  Yalçın Özmen’i ameliyat olduğu Avrasya Hopsital’de ziyaret ederek kendisini bir süre hastane koridorunda gezdirdi. 

İstanbul Times Özel Haber  

Avrasya’da  keyifli dakikalar geçirin Tarkan hem dostu Yalçın Özmen ile hasbihal etti hem de Avrasya çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.Tek basın mensubu olarak İstanbul Times bu keyifli dakikalara tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadı.

 Özmen Ne Dedi ?

 Duayen gazeteci Yalçın Özmen  hasta yatağında gazetemize şunları söyledi. “ Bugüne kadar yüzlerce  hastanenin en mahrem yerlerine özel izinle giriş yapıp tarafsız haber yapan bir gazeteci olarak tanıdığım ve bildiğim yüzlerce hastane varken Avrasya Hospital’i tercih etmemim bir çok nedeni var.En önemlisi hijyen ve cana yakınlık var. Ben ve eşim bir haftadır buradayız gerek hastane idarecileri gereksede çalışanları bize karşı o kadar iyi davrandılar ki kendimizi hiç yabancı hissetmedik  dedi“.  

Opr.Dr.Hüseyin Urlu Arkadaşı Yalçın Özmen ile Yakından İlgilendi 

Özmen’in ameliyatını yapan Opr.Dr.Hüseyin Urlu ise şu açıklamayı yaptı; “ Yalçın Özmen memlekette okul arkadaşımdır.Kendisi ile çocukluktan beri dostuz.Kendisinin de söylediği gibi yıllardır gazetecilik yapar ve yüzlerce hastane sahibi tanıdığı halde Avrasya’yı tercih etmesi bizleri mutlu etti dedi. 

Hastane Koordinatörü İbrahim Urlu ise şu açıklamayı yaptı; 

Avrasya Hospital olarak ilk ve en temel amacımız hastalarımıza en iyi sağlık hizmetini sunmaktır. Bu çabalarımızın karşılığını da görüyoruz. İstanbul’un dört bir yanında hastalarımızın olduğunu her kes biliyor.  Hatta Avrasya’nın ünü Türkiye’nin dışını bile aştı. Bugün Azerbaycan ,Irak ,Suriye başta olmak üzere Avrupa ülkelerinde  bile azımsanmayacak hastalarımız var. Yıllarca sağlık,magazin ve değişik alanlarda binlerce habere imza atan Gazeteci Yalçın Özmen’in de hastanemizi tercih etmesi beni mutlu etti dedi.

Tarkan gibi ünü dünyaya yayılan bir sanatçımızın da bizlerle ve çalışanlarımızla candan sohbet edip Yılmaz Özmen’i hasta yatağında ziyaret ederek moral vermesi de Süper Stara’ yakışan bir davranıştı diyen Urlu tüm sanatçılara büyüklerine ve hastalara karşı daha dikkatli, olmalarını tavsiye etti.

 Tarkan Avrasya’nın  Çalışma Şeklini Çok Beğendi  

Yaptığı kısa açıklamada kendisi için Yalçın Özmen’in çok önemli bir kişi olduğunu ifade eden Tarkan,girişten beşinci kata kadar tüm personel’in üzerine düşen vazifeleri en güzel şekilde yaparak kurumsal çalışmanın tüm gereklerini yerine getirdiklerini görmek beni sevindirdi dedi.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim