Yemekte kurban etinden yapılan kavurma ikramı yapıldı...

İnşaat Mühendisi İlvan Özbaş ve Abdülselam Özbaş'ın sahipliğini yaptığı  Özbaş İnşaat Bayrampaşa'da kısa bir süre önce kazasız belasız bitirdikleri bina için kurban kestiler.  Kesilen kurban etinden yapılan kavurma misafirlere ikram edildi.


İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Program Hocafendinin konuşması ile başladı

Hüsamettin Özmen hocaefendi yaptığı sohbette şunları söyledi "Doğru tüccar kıyamet gününde Peygamberler ve sıdıklarla birlikte haşrolunacaktır. Ben bugün bizi burada bir araya getiren kardeşlerimi 30 yıldır tanıyorum. Bildiğim kadarıyla helal'e harama ve kul hakkına dikkat eden kişiler. Bitirdikleri binaları için kurban kesmişler ve bu kurban etini de inşaat çalışanlarına ikram ettiler. Allah hayırlarını dergah-ı uluhiyetinde kabul eylesin. Kazançlarını bereketli kılsın diyerek yemek duası yaptı.

Abdülselam Özbaş Allah bizi mahçup etmesin dedi

Şirket ortaklarından Abdülselam Özbaş ise şunları söyledi "Öncelikle Bayrampaşa'da kısa süre önce kazasız belasız bir şekilde bitirdiğimiz bina için Allah'a çok hamd  ediyorum. Bundan sonraki binalarımızı da yine  bu şekilde kazasız belasız bitirmeyi yüce yaratıcıdan dilerim. Bugün burada birlikte çalıştığımız Mühendislerimiz,mimarlarımız ve inşaat çalışanlarımız ile aynı sofra etrafında bir araya gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza sizin aracılığınız ile teşekkür ederim"dedi. 

İnşaat Mühendisi İlvan Özbaş'da Daha Büyük projelere talibiz dedi

İnşaatçı bir aileden geldiklerini ifade eden Özbaş İnşaat'ın yönetim kurulu başkanı İnşaat Mühendisi İlvan Özbaş daha büyük projeler yapmayı düşündüklerini ifade ederek gerek boş arsa,gerekse de kentsel dönüşüm alanlarından daha kaspamlı inşaat faaliyetlerinin içinde yer alabileceklerini ifade etti. Özbaş davetlerine icabet eden herkese teşekkür ederek daha büyük projelerde buluşmak üzere herkese saygılarımı sunarım dedi. 

İletişim için:
ÖZBAŞ İNŞAAT 
Telefon : 0532-120 16 44
e-mail: [email protected]
web: www.ozbasinsaat.com


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim