Olimpa AVM, 5 yaş kutlamalarını ziyaretçilerine muhteşem hediyelerle mutlu ederek kutluyor. AVM içinde kurulan ve herkesin katılımına açık olan Çarkıfelek her gün saat 15.00-17.30 arası dönüyor, döndükçe kazandırıyor. Sinema ve fast food alışveriş alışverişlerinin her 20 TL.si, diğer alışverişlerin her 60 TL. si bir çekiliş hakkı kazandırıyor. Çekilişe katılmak için alışveriş fişlerinin danışma görevlisine ibraz edilmesi yeterli oluyor. Çarkıfelek hem eğlendiriyor hem kazandırıyor.

Fuzul Grup Hakkında

Fuzul Grup, 1992 yılında kurulmuştur. Grup şirketleri arasında ilk faaliyete başlayan Fuzul Otomotiv çok kısa zamanda otomobil kampanyaları düzenleyen firmalar arasında lider konuma gelmeyi başarmıştır. Fuzul Grup şirketleri bünyesinde; Akva Sigorta Aracılık Hizmetleri, Fuzul Yapı, Afiyet Medikal, FuzulAutocity, FuzulEv ve Nevita yer almaktadır.
Fuzul Grup, yaşanabilir alanlar oluşturmak hedefiyle 2000 yılından itibaren inşaat sektöründe de önemli yatırımlar yapmıştır. Başakşehir’de “Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Kent Evila, Olimpia Park Plus”, Kağıthane’de “ Meva Evleri”, Kartal’da “Serrapark Konutları” gibi bir çok başarılı projeyi hayata geçirmiş ve onbinlerce aileyi ev ve işyeri sahibi yapmıştır.
Fuzul Grup yılların vermiş olduğu deneyim ve yaratmış olduğu güven ile konut sektörüne yeni bir soluk kazandırdığı FuzulEv sistemi ile de ev almak ya da yatırım yapmak isteyen herkesi uygun koşullar ile mülk sahibi yapmayı amaçlamaktadır.

 
Editör: TE Bilisim