Okur Köşesi  

Haber ihbar hattımıza her gün bir çok konu ile alakalı şikayet ve serzeniş geliyor.Bu şikayette Başakşehir Kayabaşı Mahallesinden duyarlı okurumuz Gökhan Bektaş’tan gelmiş.

 İşte Gökhan  Bektaş’ın Şikeyeti;  

Merhabalar Benim adım Gökhan Bektaş,Gazeteniz ve haber portalınızı yakından takip ediyorum. Babalar gününde Kayabaşında Selanikliler derneğinde düzenlenen kahvaltıda herkese gazete dağıtmıştınız  ben de orada gaztenizi de gördüm zaten eskiden beri www.istanbultimes.com.tr haber portalınızı takip ediyordum.  

Müsaade ederseniz Kayabaşında yaşadığım olayı size aktarmak istiyorum.Haber portalınız ve Gazetenizde yer verirseniz sevinirim.

 Kayabaşı Mahallesi kuyular arkası mevkii nar(eski ismi) vişne (yeni ismi) Sokak Numara 36 ' nın önünde ana halter temiz su borusunda su patlağı meydana gelmiş 15 gün boyunca İstanbul Büyükşehir Belediyesi beyaz masa ekibine gerek telefon gerek mail yoluyla ulaşıp derdimizi ve boşa akan suyun önemini anlatmıştım. 

Başakşehir belediyesine yine mail ve telefon yoluyla ulaştım bizim aradığımızda gelmeyen İski ekibi Büyükşehir veya Başakşehir aradı diye geldi.Ancak Renault Kango marka araç ile gelen bu ekip sadece bakmakla yetinip evet burada su patlamış diyerek alay edercesine yarın bakarız diyerek gittiler. 

Tam 14 yarın geçti ancak bir kaç sefer daha gelen İski halen bu boruyu yapmamakta inatcıydı.Artık dayanamadım boşa akan suya kıyamadım ve mahallede sana ne niye arıyorsun

diye tepkiler bile aldım yine uğraştım geldiler tam 16.gün yaptılar her zamanki gibi kırdılar 15 senede zar zor döktürdüğümüz asfaltı tamir ettiler ve kırdıkları asfaltı üzerine doldurup gittiler. 

Ancak teknik bir hata vardı işin içinde borunun etrafına o taşları doldurmamaları gerekirken bunlar taş ve asfaltı doldurup kapatıp gitmişler fazla olmadı akşam saatinde yine patladı ve tam 4 gündür sürekli arıyorum artık ağır konuşmaya başlayacağım ve zararlı çıkacağım.

üstelik suyun yapılması bir yana dediğim gibi 15 senede zor yaptırdığımız yolumuz artık İski sayesinde köstebek yuvası oldu Büyükşehir’in demesine göre İski kazar ancak asfalt dökmek zorunda ama anlayan yok ki derdimizi.bu bozuk yollar ne zaman yapılacak.asfalt her gecen gün sızan sudan dökülen sulardan dolayı parça parça çöküyor kırılıyor araçlar artık neredeyse mahalleye giremez hale geldi bunun faturasını eğer belediye bize çıkarırsa da hiç şaşırmam bu suyun neden yapılmadığını kazılan bu asfaltın neden aylardır hatta kimi yerleri senelerdir bu şekilde bırakılıp yapılmadığını BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİNİN ÇALIŞMAYIP YATTIĞINI HALKA GÖSTERMEK BORCUMUZDUR

bu çok ciddi konuda yardım bekliyorum sizden 

Kayabaşı Mahallesi Vişne Sokak No:36 Başakşehir / İstanbul

GÖKHAN BEKTAŞ   0530 207 03 56

Editör: TE Bilisim