Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yenilenen durakların açılışına Nurtepe Taksi Durağı açılışıyla devam etti.
Mahalle sakinlerine modern bir taksi durağı kazandıran açılış törenine Fazlı Kılıç’ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, Kağıthane Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Akın Atlı, STK yönetici ve üyeleri, Nurtepe Mahalle Muhtarı Necmettin Şen, Nurtepe Taksi Durağı Başkanı ve şoförleri katıldı.

Bütün alanları üretmek İstanbul içerisinde ve ilçemizde kolay değil. Bu gördüğünüz alanı ürettik. Bize gerekli desteği veren Eyüp Belediye Başkanımıza da çok teşekkür ediyoruz. Şu an Eyüp sınırları içerisinde bu güzel ortam oluştu. Taksi duraklarımız ve tüm esnafımız gibi taksici esnafımız da bizler için çok önemli. Taksici esnafımız bulunduğu bölgede 24 saat kamu hizmeti yapıyorlar. Vatandaşın ulaşımını sağlıyorlar. Taksici esnafımız gece gündüz hizmet veriyor. Kimi zaman bir itfaiye aracı gibi insanların yardımına yetişiyorlar. Kimi zaman bir cankurtaran gibi, kimi zaman da bir rehber, bir danışman ya da bilgi merkezi gibi bulundukları bölgelerle ilgili insanlara yardımcı oluyorlar. Bu nedenle esnafımızın işini kolay yapabilmesi için her türlü fedakarlığı yapmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarda bizlerle birlikte olan Kaymakamımız, Emniyet Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. Kağıthane’de 500 bin kişilik bir aileyiz diyoruz ve 500bin kişilik ailemizin huzuru, mutluluğu ve refahı için çalışma arkadaşlarımızla birlikte gayretlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Kağıthane’nin hızlı bir şekilde değiştiğini ve geliştiğini ifade eden Başkan Kılıç, yatırımlar sonucunda esnafların yüzünü güldürecek iş yoğunluğunun da oluşacağını ifade etti.
Taksi durakları yenileme çalışması için Başkan Kılıç’a teşekkür eden Kağıthane Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Akın Atlı, “Kağıthane’de her şeyin değiştiği gibi taksi durakları da değişiyor. Biliyorsunuz İstanbul da 39 tane ilçe var. Şu anda başka bir ilçede taksi duraklarına yatırım yapılmıyor ama bizim ilçemizde yürekli bir başkanımız var. Sayın Fazlı Kılıç’ı bu yürekliliği için kutluyorum ve kendisine teşekkür ediyorum. Kağıthane’de 25 tane durak yapıyoruz. İşte bu 2’inci durağımızın açılışı. Sırayla diğer duraklarımızın da açılışını yapacağız” dedi.
Nurtepe Taksi Durağı plaket ve çiçek takdiminin ardından kesilen kurdele ile yenilenmiş olarak hizmete açıldı.

 
Editör: TE Bilisim