İşte onlardan  sadece bir  tanesini aynen yayınlıyoruz;

Öncelikle Merhaba basımızdan gecen bir olayla ilgili 04.05.2016 yayınlı gazetenizde çekici  haberiyle ilgili bir haber okudum. 

Bende 03.05.2016 tarihinde yaşadığım olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Fakat olayı adliyeye taşıdığımızdan dolayı İsim ve soy ismimin yayınlanmasını KESİNLİKLE İSTEMİYORUM. 

03.05.2016 tarihinde bir işim için hastaneye gittiğimde hastanenin az ilerisinde hatalı parktan aracım çekildi.

Aracımın çekildiğini hastaneden tam çıktığımda gördüm çekici üzerinde ve peşinden koştum sokak arasında çekici ve polisi yakaladım .

Araç senin mi diye sordular evet dedim bende. Çekiceye gel bin dediler bende bindim ve otoparka gittim kapı ağzında oturduğum için direk otoparka gittiğimizde indim.

Ve aracımı yere inen mekanizma sallanırken aracıma bir zarar gelmesi halinde ispatlamak için cebimdeki telefonu çıkartıp aracımın iniş halini videoya çekmek istedim.

Bu sırada polis memuru araçtan fırlayarak sen teröristmisin diye önce koluma sonra boynuma sarıldı o sırada söför çekici gelip yakamı tutup seni öldürürüm gibi tehditler savurup polis beni yere indirip üstüme cullandı.

Elimden telefonu yerdeyken zorla alıp ayağa kaldırıp beni otopark kulübesine sokmaya çalıştıkları esnada ellerinden kaçarak otoparktan koşarak çıktım hemen diğer telefonum olan şirket hattımı cebimden çıkartıp babamı aradım ve olay yerine gelmesini söyledim.

Babam olay yerine geldiğinde gelkonuşalım dedi ama aynaya baktığımda boynum çizik ve kızarık içinde olduğu için bi daha otoparka girmeye korktum ve hemen iki yanındaki adliyeye gidip şikayetçi olup adlı tıp raporu aldım.

Sonrasında çıktığımda adliyeden babam yanıma geldi şikayet etmeseydik silecekmiş cezayı dedi bana.

Bende.artik çok geçmişti  çünkü adliyede savcı karşında şikayetçi olmuştum.

Ar acımı almak için otoparka geri döndüm ve cezamı sorup 102 TL ödemem gerektiği söylendi.

Parayı ödedim makbuzumu aldım sonrasında görevli arkadaşa polisin elimden almış olduğu telefonunu sordum.

Ve sonrasında ise tam aracına binerken olayı yaşadığım polisi aradı ve aracımı gene vermediler makbuzu geri alıp paramı geri verdiler.

Karakola gitmemi söylediler bende Karakola gittim polis memuru da benden şikayetçi olup yanlış ifadeler verip sözde telefonu düsürdüğümü benim onlara karşı koyduğumu hakaret ettiğimi söylemişler.

Bende karakolda gece 23:00 a kadar ifade verdikten sonra babamla beraber ayrılıp aracımı almaya gittiğimde tekrardan bana otopark görevlisi aracı alamazsınız az önce polis arkadaş gelip trafikten men ettiğini söyledi ve kağıt verdi sabah trafik şubeye gidip meni kaldırmamızı istedi.

Bizde otoparktan ayrılıp sabah trafik şubeye gidip meni kaldırdık otoparka tekrardan gittigimizde polis memuru ordaydı duran arabaya cam filmi cezası ve yanlarda beyaz şerit cezası kesip 291 TL  ceza makbuz verdi.

Ve hatalı park cezası vs bir şey yoktu sadece makbuzu alıp otopark ücreti ödeyip çıktık.

Bu olayla ilgili ismimin tekrardan verilmesini kesinlikle istemiyorum.

İşte çekicilerin nasıl bir hal aldığını görmeniz için bize gelen 35 tane bu tür şikayet var. Biz sadece örnekleme olarak bir tanesini yayınlıyoruz.

Devlet Büyükleri bir an önce  bu çekici terörüne dur desin.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim