İşte o tweetler:

"Hazır olun, sizlere 29 Ekim ve 19 Mayıs bayramlarında 500 TL bayram bursu vereceğiz. Her yıl 10 bin gencimizi, dünyanın en iyi üniversitelerinde eğitimini alsın, gelecekte ülkemize hizmet etsin diye yurt dışına yollayacağız."

"Ortaokulu bitiren gençler; sizleri nitelikli liselerde okutacağım. Bir öğretmen olarak bunun sözünü veriyorum. Değerli anne ve babalar; size ve çocuklarınıza bu yıl psikolojik buhran yaşatanlara TAMAM diyerek çocuklarınız için bana yetki vermenizi istiyorum."

"LGS denilen ucube sınavı mutlaka kaldıracağız. Nitelikli, niteliksiz okul ayrımına son vereceğiz."

"Dileğim, çabam, inancım odur ki 24 Haziran’dan sonra tatile beklentilerinizin karşılanacağı, sizlere talimat yağdırmayan, nelerin nasıl yapılacağı konusunda fikirlerinizi soran ve sizlerle birlikte davranan bir yönetim anlayışını Milli Eğitim Bakanlığında iktidar yapmış olacağız."

"Bir sonraki eğitim-öğretim yılında eğitim işinin temeli öğretmenler olacak."

"Değerli veliler, geride bıraktığımız eğitim yılında en çok dile getirdiğiniz eğitim masraflarının yüksekliği, okullarda nitelikli eğitim verilmediği ve Liselere Giriş Sınavı sorunlarını çözeceğiz."

"Benim Cumhurbaşkanlığım döneminde sizler, çocuklarınızın geleceği için kaygılanmayacaksınız. Kaygılanacak birileri olacaksa bizler olacağız. Çünkü onlar, sizlerin çocukları, hepimizin ise geleceğidir, yarınımızdır."

(İTHA) Hüsna Toktaş

Editör: TE Bilisim