Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekillerinden  Eczacı Mehmet Domaç 'ta İlçe Teşkilatı ve seçmenlerle toplantılar yaparak seçmenin nabzını tutuyor. 

Bu Toplantılardan ilki İlçe teşkilatı ile Boğazda bir tekne turunda gerçekleştirilirken, 2.si de Kadın Kolları ile Başakşehir İlçe binasında kalabalık bir katılımcı gurubu ile yapıldı.Toplantı moderatörlüğünü  Başakşehir Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Erol'un üstlendiği her mahalleden çeşitli meslek gruplarında görev alan iş kadınları,ev hanımları  ve STK'ların da katılımcı olduğu toplantıda öncelikli Gündem Kadın ve siyaset oldu.Katılımcıların soruları üzerine her mahalleye birer  kreş, okul ve engellilere rehabilitasyon merkezi kurulması gerektiği vurgulandı. Kadının politikadaki yeri ve ekonomik krizin etkileri de en önemli gündem konuları arasındaydı.  

     Milletvekiline özellikle seçim dönemlerinde çalışmalara yoğun bir şekilde katılan kadınların seçim sonrasında unutulduğu ,yönünde yapılan sitemlere cevabı ''siz hanımlar, gücün size verilmesini beklemek gibi bir hakka sahip değilsiniz.Asıl bu  ayrımcılık olur.Gücü ve yetkiyi istiyorsanız mücadele edeceksiniz,ben bunun istiyorum diyerek pes etmeden uğraşacaksınız.Ancak bu şekilde etkin ve yetkin olursunuz'' dedi.

       Yerel meseleler hakkında sorulan sorular  Belediye Başkan Yardımcısı  Mehmet Şahin tarafından cevaplandırıldı.   

Türkiye'nin gündeminde olan çeşitli konularda kadın seçmenlerle görüşlerini paylaşan Mehmet Domaç  tatile girilmesine rağmen gösterilen ilgiden çok memnun kaldığını söyleyerek sözlerini sonlandırdı. 

Editör: TE Bilisim