Medyada yılın büyük bombası patlamak üzere.. Taraflar gizlice buluştu, ortada çok büyük rakamlar dönülor.. Mehmet Ali Birand, CİNER grubuna transfer oluyor.

Yiğit Bulut'un kalbine indirecek medyadaki flaş gelişmeyi gazeteciler.com açıkladı. Mehmet Ali Birand'a Ciner grubundan bomba gibi bir teklif yapıldı.

Birand ile Turgay Ciner, bugün öğlen Papermoon'da biraraya geldi. Gizli buluşmada Ciner, Mehmet Ali Birand'a Habertürk TV'nin başına geçmesi için açık çek verdi.

BİRAND KABUL EDECEK Mİ?

Mehmet Ali Birand, süper bir teklifle gelen Turgay Ciner'e henüz bir yanıt vermedi. Düşünme zamanı isteyen Birand'ın Habertürk'e geçmesi durumunda ekibini de götüreceği söyleniyor. Böyle bir durumda Doğan grubu hem Kanal D ana haberin anchorman'inden olacak hem de CNN Türk'te büyük bir kan kaybı yaşanacak.

BİRAND CNN TÜRK'TE RAHATSIZ

Mehmet Ali Birand'ın bir süredir CNN Türk'te rahatsız olduğu biliniyordu. İrfan Şahin'in gelmesiyle birlikte Birand'ın görevden alınacağı söylentileri ayyuka çıkmıştı. Hatta yaz ortasında bu operasyon gerçekleşir gibi olmuş ancak CNN Türk, Birand'ın yerine koyacak isim bulamadığı için askıya alınmıştı.

YİĞİT BULUT KAPININ ÖNÜNE Mİ KONACAK?

Habertürk TV'nin olay ismi Yiğit Bulut'a bu gelişmeyle birlikte yol göründü. Yiğit Bulut'un, Mehmet Ali Birand'ın gelmesi durumunda kanalda barınması zor görünüyor... Ciner'in, Erdoğan'la yaptığı söyleşiler sırasında sergilediği tavırdan dolayı Yiğit Bulut'u gözden çıkardığı ve yerine güvenilirliği ve popülerliği yüksek b.ir ismi transfer etmek istediği epeydir kulaktan kulağa yayılıyordu.

HABERTÜRK'TEN JET AÇIKLAMA

Gündeme bomba gibi düşen bu iddiayla ilgili dün akşam saatlerinde Ciner Medya Grup Başkanı Kenan Tekdağ'dan açıklama geldi. Tekdağ, Mehmet Ali Birand ile Turgay Ciner arasındaki görüşmeyle ilgili yorum yapmazken transfer iddialarının doğru olmadığını söyledi.

Editör: TE Bilisim