Anneler unutulmadı…
Meclis Başkanvekili Emin Batmazoğlu, meclis toplantısına anneler günü ile alakalı; “Hayatımıza ait güzelliklerin başında hep annelerimizin bize öğrettikleri ve bizim için yaptıkları gelir. Bizlerin bu günlere gelmemizde annelerimizin sonsuz hakkı vardır. Toplantıya başlamadan önce bütün annelerin ve anne adaylarının bu özel gününü kutluyorum” şeklinde bir konuşma yaparak başladı.

Komisyon raporları hakkında görüş bildirildi
İmar komisyonunda bulunan CHP li meclis üyesi Atakan Çiftçi, 1’inci, 2’nci, 3’üncü, 4’üncü, 6’ncı ve 7’nci etap Esenyurt Tem Güneyi Meclis Kararları Hakkında İmar Komisyon Raporları konusunda sorular sorarak, bu maddeleri tasvip etmediklerini ve kararlara olumlu bakmadıkları ifade etti.
CHP’li Çiftçi’nin soru ve görüşlerine, AK Parti grup sözcüsü Mustafa Akboğa lehte cevap vererek açıklama yaptı. Akboğa: “ Bizim her kararımız kamu yararınadır. Burada hiçbir zaman şahsi menfaatler söz konusu bile olmamıştır. Her kararın ve faaliyetin raporları veri halindedir ve istediğiniz zaman onlara ulaşabilir kontrol edebilirsiniz.” diyerek, kamu yararı neyi gerektiriyorsa faaliyetlerin o yönde olduğunu belirtti. Teknik konularda açıklama getiren Akboğa, muhalefet meclis üyelerini diğer maddeler hakkındaki soruları kürsüden yanıtladı.

Meclis toplantısında ayrıca norm kadro, toplu sünnet ve düğün şölenlerine ilişkin bütçe, sözleşmeli personel istihdamı ve müdürlüklerin çalışma yönetmeliklerine ilişkin gündem maddeleri soru cevap nezdinde görüşüldü
 
Editör: TE Bilisim