Gökhan Bayram Kendi yemediğimiz ürünü müşterilerimize yedirmeyiz

Bahçelievler ilçesinin en kalabalık mahallesinin en kalabalık caddesi olan Fetih caddesinde açılan Marifet Döner’in ortaklarından Gökhan Bayram Gazetemize şunları söyledi “Biz aile olarak aynı zamanda 8 ortaklı olan Marifet Döner’in hissedarlarıyız. Frachise alan herkes gibi bizde 3 ortak olarak bu şubeyi açtık. Sizinde test ettiğiniz gibi dönerimiz % 100 yerli basit dana etinden yapılıyor.

Hiçbir katkı maddesi yoktur. Etlerimiz ülkemizin en önemli et üreticilerinden alınıp Marifet Döner’in tecrübeli dönerci ustaları tarafından hazırlanıp halkımıza servis ediliyor. 6 TL den başlayan Fiyatlarımız ile her bütçeye hitap ediyoruz.

Açılışımıza katılan Zeytinburnu Kaymakamı sayın Mehmet Makas’a, Zeytinburnu Belediye başkanımız Sayın Ömer Arısoy’a ve isimlerini teker teer sayamadığım değerli misafirlerimize gazeteniz aracılığı ile teşekkür ederim” dedi.

Zeytinburnu kaymakamı Mehmet Makas dualarla açılış kurdelasını kestiği Marifet Döner’in Bahçelievler Şirinevler şubesinin ortakları olan Gökhan- Yasin Bayram ve Sedat Ekmen’e hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Zeytinburnu belediye Başkanı Ömer Arısoy ikram edilen döneri yedikten sonra gazetemize şunları söyledi ” Merhum meclis üyemiz Cahit Bayram’ın evladı Gökhan ve Yeğeni Yasin Bayram ile ortakları Sedat Ekmen’in bugün burada açacağımız Marifet Döner’in açılışından önce ikram ettikleri döneri tatma imkanımız oldu. Kalite,lezzet ve hijyenin muhteşem olduğunu görmek beni mutlu etti.Rabbimden açaçağımız mekan’ın güzel hizmetler vermesini temenni ederken Bahçelievlerimize,İstanbul’umuza ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Bizde tadına baktık muhteşem

İstanbul Times Yayın Grubu olarak bizde açılışına katıldığımız gıda firmalarının mekan açılışlarında ürettikleri ürünleri mutlaka test ederek lezzet ile alakalı görüşümüzü ifade ediyoruz.

Marifet Döner’in % 100 dana But’tan hiçbir katkı maddesi kullanmadığı ET dönerini test ettik. Yağının donmaması ve damak lezzetinin muhteşem olduğunu ifade edelim.

Göz aldanır damak asla dedikleri gibi sizlerinde az da olsa önce tadımlık bir döner almanızı tavsiye ederiz. Tadımlıktan sonra artık hiç Marifet Döneri bırakmayacağınıza olan inancımız tamdır. Afiyet olsun…

İrtabat Adresi :

Marifet Döner

Şirinevler Mahallesi Fethi Cad. NO:42/B Bahçelievler/ İSTANBUL

Tel: 0532- 629 61 10

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim