Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Adnan Başdemir 21 yıldır çizgimizde sapmadan Eğitime destek veriyoruz dedi

Vakfın Kurucu başkanlığını da yapan sanayici iş adamı Adnan Başdemir başkanı olduğu Malatya İzollu Vakfı Yüksek İstişare Kurulu toplantısında önemli konulara temas etti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Erhan Şahin 

Başdemir şunları söyledi “21 Yıldır verdiğimiz burslar ile binlerce talebe mezun ettik. Bunların içinde hakim, kaymakam, Müfettiş, Doktor , öğretmen başta olmak üzere her alanda mezun bursiyerlerimiz vardır. Biz bu geçen sürede  devasa binalar da yapabilirdik.

Ama biz kurulurken kendimize hedef olarak eğitime destek ve katkı vermek adına kendimize yol çizdik. Çok şükür kuruluşumuzdan bu yana nerede ise çeyrek asır geçecek ve biz halen hedeflerimizden sapmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Elbette eksikliklerimiz veya hatalarımız olacak.  YİK’i oluştururken temel amacımız yönetim kurulunun işini kolaylaştırmak adına onlara teklif ve öneriler sunmak maksadı ile kurmuştuk. Burada çok uzun konuşmak yerine üyelerimizin yeni dönem için fikir ve düşüncelerini alırsak daha güzel bir iş yapmış oluruz diye düşünüyorum”  
dedi.

Daha sonra ise bugüne kadar Vakfın çeşitli kademlerinden  görev yapmış ve şu an YİK üyesi olan 30 civarında kurul üyesi teker teker mikrofon alarak görüş ve düşüncelerini paylaştı.

Konuşmaları www.istanbultimes.tv de izleyebilirsiniz.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim