LEZZET AVCILARININ YENİ MEKANI: KÖFTE MİSSO 

Bakırköyde Başınızı nereye çevirirseniz neredeyse adım başı; restaurant, lokanta , dürümcü, kebapçı, köfteci gibi yüzlerce yemek hizmeti sunan irili ufaklı mekanlara raslarsınız. Ancak bu işi hakkıyla yapan çok az mekan var.  Köfte Misso bu ender mekanlardan biri. 

 İstanbul Times Haber Merkezi/ Özge Safi 

Rumeli mutfağının vazgeçilmez baş kahramanı olan köfte'nin namı o kadar yayılmışki memleketin her yerinde olmazsa olmaz baş yemeklerimizden biri adeta.  2008 yılında Bakırköy Osmaniye de Adliye Binasın hemen yanıbaşında kurulan  Köfte Misso bu lezzeti layıkıyla yaşatan köfteseverlere adeta lezzet ziyafeti sunan ayrıcalıklı bir mekan. 

“ Köfte Misso “ ismine şimdilik Bakırköyde ki lezzet avcıları aşina ancak genç İşletmecisi Kerem Gülmez tüm yatırımını gelecekte şubeleşme mantığıyla yapıyor.  Şimdiden kendi mutfağından taşan lezzeti patentleştirerek İstanbul ve Anadolu'da  114 noktaya dondurulmuş köfte olarakta sunması da bunun bir göstergesi.  

Yolu Bakırköy'e düşen herkesi mekanına davet eden işletmecisi Kerem Gülmez : ''Köfte Misso'da müşteri memnuniyeti her zaman ön planda tutulmaktadır. Bizi benzerlerimizden ayıran en önemli farkımız lezzetimizin yanısa bu yönümüzdür.'' açıklamasını yaptı. 

 Köfte Misso'da gönül rahatlığı ve afiyetle yiyebileceği başlıca  ürünler  ise şunlardır; ızgara köfte, kasap köfte, kaşarlı köfte, karışık köfte, ekmek arası köfte, tavuk biftek, piyaz, acılı ezme, çoban salatası, pilav, güveçte yoğurt, tatlı spesiyalleri olarak dondurmalı irmik tatlısı, kemalpaşa, dondurma, patates tavadır.

Editör: TE Bilisim