Tüyap A.Ş tarafından organize edilen kitap fuarında, okuyucuları ile Akis Kitap standın da bir araya gelen gazeteci- araştırmacı- yazar Hekimoğlu Süleyman Özcan için imza günü düzenledi. Bazı okuyucuların Kürt Tarihine karşı ön yargılı tutumları karşısında verdiği bilgiler ile onların negatif bakışlarını pozitife çeviren yazar, Açılım Konusun da en iyi aktörlerden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Özelikle Açılımla Alakalı yazı yazdığı gazetelere gelen tepkiler bunun önemli kanıtı. 
 
Ferdi TÜRK- İstanbul Times/ ÖZEL HABER

Son gün olmasına rağmen kurulan dev kitap fuarına akın akın insanlar gelmişti. İmza da okuyucunun büyük ilgisini çeken Hekimoğlu Süleyman yaklaşık 200 okuyucuya kitabını imzaladı.
Binlerce kitabın yer aldığı fuar, günde binlerce vatandaş ziyaret ediyordu. Fakat son gün de iğne atsan yere düşmeyecek gibiydi. 

HEKİMOĞLU SÜLEYMAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Geçtiğimiz günlerde tanınmış yazarlardan Hekimoğlu Süleyman Özcan’ı okuyucuları ile buluşturan Akis Kitap yetkilileri, düzenledikleri imza günü ile büyük beğeni topladı.
Okuyucunun büyük ilgi gösterdiği gazeteci- yazar Hekimoğlu Süleyman Özcan, okuyucuları ile sohbet edip kitaplarını imzaladı. Yüzlerce okuyucusu ile üşenmeden resim çekti.  
Hekimoğlu Süleyman Özcan bugüne kadar yayınlanan Hayat Serüvendir, Ondan Sonra Gelen Sevgi,Kanla Islanan adlı kitapları ile büyük ilgi gördü  ve en son 3. Baskısı yapılan ve 30.000 adet olarak basılan KÜRT TARİHİ adlı kitabı ile bütün dikkatleri üzerine topladı.
Genç yaşına rağmen yazdığı kitaplarla okuyucuların büyük ilgisini çeken Özcan, başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Bu güne kadar başta; "Hürriyet, Milliyet, Posta, Zaman, Vakit, Milli Gazete, Refarans, Yenişafak, Radikal, Yeniçağ, Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı gerek kitaplarının haberini gerekse röportajını yayınladı. Ersoy Dede ile Ülke Tv de katıldığı "Ülkede Bugün" programında düşünceleri ve fikirleri Türkler ve Kürtler tarafından olumlu karşılandı. Şu an canlı yayınlarda Kürt Açılımı ve siyasi tartışmalara katılan yazar, geleceğin Türkiye’sin de söz sahibi oldu.
Kanal D Ana Haber Bültenini sunan Gazeteci M. Ali Birand kitapları hakkında iki kez yazı yazdı. 2007 Ekim ayında Anadolu ajansı en çok okunan kitaplar listesinde "Kanla Islanan Aşk" kitabı yer aldı. Yüzlerce okurun ilgi gösterdiği imza günü, aksam geç saatlere kadar devam etti.

Editör: TE Bilisim