Reklam ve dizi oyuncusu Onur Bayraktar (31), İstanbul Üsküdar D-100 Otoyolunda motosikletiyle geceyarısı geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Bayraktar, son olarak özel bir televizyon kanalında "Kapalıçarşı" dizisinin "Kötü Adam"ı "Timur"u oynuyordu. Kaza, geceyarısı saat 00.00 sıralarında D-100 Karayolu Boğaziçi Köprüsü istikameti Ünalan yol ayrımında meydana geldi. Emniyet kaynaklarına dayanan bilgilere göre, 34 VE 8293 plakalı motosikletiyle Boğaziçi Köprüsü istikametine seyreden Onur Bayraktar, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Ünalan yol ayırımında motosikletin hakimiyetini yitirdi. Bayraktar'ın kullandığı motosiklet önce yol ayrımındaki kaldırıma, daha sonra da aynı yöne seyreden Nusret Aktan idaresindeki 34 TCZ 56 plakalı ticari taksiye çarptı. Motosikleti ile birlikte havaya fırlayan dizi oyuncusu Onur Bayraktar, tekrar yola çakıldı. Kaza sonrası Bayraktar'ın motosikleti tamamen parçalanırken, ticari takside de maddi hasar meydana geldi.

Kazayı gören taksi sürücüsü ile çevredeki vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, dizi oyuncusu Bayraktar'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Kaza anını basın mensupları ile paylaşan taksi sürücüsü Nusret Aktan, motosiklet sürücüsünün çok süratli olduğunu belirterek, kaldırıma vurduktan sonra kendi otomobiline çarptığını ileri sürdü. Aktan, Onur Bayraktar'ın çarpmanın etkisiyle havada taklalar atarak yere çakıldığını ifade etti. Kaza sırasında motor sürücüsünün kaskının takılı olduğunu ifade eden taksi sürücüsü Nusret Bayraktar, ifadesi alınmak üzere polis tarafından gözaltına alındı.

Bir TV kanalında yayınlanan "Kapalıçarşı" dizisinin "Kötü Adam"ı "Timur"u oynayan Onur Bayraktar'ın cesedi, incelemelerin ardından ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayda hayatını kaybeden dizi oyuncusu Onur Bayraktar'ın, geçtiğimiz günlerde de aşırı hız nedeniyle trafik cezası yazıldığı iddia edildi.

Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu motosikletiyle geçirdiği kazada yaşamını yitiren dizi oyuncusu Onur Bayraktar, son oynadığı "Kötü Adam" rolü ile "Timur"u canlandırdığı "Kapalıçarşı" isimli dizinin yanı sıra, "Sessiz Fırtına", "Güldünya" ve "Şöhret" gibi TV dizilerinde rol almıştı. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilisim