Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen Küçükçekmece Belediyesi Geleneksel Sanatlar Akademisi Öğrencileri Karma Sergisi'ne ve Ayşe Sağyaşar’ın şefliğinde gerçekleşen Atakent Korosu Türk Sanat Müziği konserine; Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Sibel Güllüçayır ve Besim Müftüoğlu başta olmak üzere pek çok Küçükçekmeceli kadın katıldı.

“BİR GÜN DEĞİL HER GÜN KADINLAR GÜNÜ”

Sergi açılışında söz alan Başkan Yardımcısı Müftüoğlu, kadınlar gününü kutlayarak, “Bana göre bir gün değil, 365 gün kadınlarımızın olmalı. Hayatımızın yarısı eşlerimiz, kardeşlerimiz, analarımız olan kadınlar için bugün bu sergiyi açmak gerçekten çok gurur verici. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Her gününüz böyle güzel olsun” dedi.

30 MART’A KADAR AÇIK

Geleneksel Sanatlar Akademisi karma sergide 40 sanatçının 40 eseri kadınlarla buluştu. 30 Mart’a kadar açık olacak sergide, Hat, Katı, Tezhip, Minyatür, Cilt, Çini, Bilimsel Bitki ve Kaligrafi alanında yer alan çalışmalar göz doldurdu.

KULAKLARIN PASINI SİLDİLER

Ayşe Sağyaşar şefliğindeki Atakent Korosu da kadınlar için seslendirdiği Türk Sanat Müziği eserleriyle büyük ilgi gördü. Birbirinden güzel eserlere hayat veren koro, performansıyla göz doldurdu. Konser sonunda ise Başkan Yardımcısı Sibel Güllüçayır, Sağyaşar’a teşekkür ederek, çiçek takdim etti. 
Editör: TE Bilisim