Vakıf başkanı Ömer Çetinkaya selamlama konuşması yaptı. Eğitimin insan hayatında çok önemli olduğunu ifade ederek, "Vakfımızın bütün başkanları da bu konuyu önemsemişler ve 1995'ten bugüne her yıl 450 den fazla talebeye burs vererek gelmişlerdir. Hepsine teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Eski başkanlardan Ali Taşkıran’da kısa bir selamlama konuşması yaparak inancın çok önemli olduğunu vurguladı.

Vakfın Yüksek İstişare Kurulu Başkanı İş adamı Adnan Başdemir gençlere: "Herkesin yürüdüğü yerde siz koşmazsanız farkınız olmaz." dedi

Yaptığı ufuk açıcı konuşması ile gençlere hayata farklı bir pencereden bakmalarını sağlayan konuşması ile beğeni toplayan Vakfın Kurucu Başkanı ve halen Yüksek İstişare Kurulu Başkanı olan Sanayici İş adamı Adnan Başdemir özetle şunları söyledi: “Gençler bugün çok sayıda üniversite bitiren genç arkadaşımız var.

Yani Üniversite bitirmek artık tek başına yeterli değil. Herkesin yürüdüğü yerde siz koşmazsanız farklı olmazsınız. Farklı olmak için de çoğunluğun sahip olmadığı özellikleriniz olmalı. İş alemi artık personel alırken tek özelliği olan kişileri tercih etmiyor. Tercih sebebi olmak için bir çok özelliği taşımanız gerekir." dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim