Başakşehir Meclisi'nin Mart ayı olağan toplantısının ikinci oturumunu takip eden Hüseyin Çetiner, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Öztürk tarafından darp edildi.

İstanbul Times Haber Merkezi

Arkadan yapılan saldırı sonucunda; yüzüne ve burnuna darbeler alan ve olay sonrası Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çetiner'e yedi günlük iş görmez raporu verildi.Hüseyin Çetiner’e yapılan saldırı ile ilgili Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Öztürk’ten şikayetçi oldu. Çetiner’in amacı meclis toplantısını izlemek ve çıkan arbedeyi görüntülemek iken kendine yönelik Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Öztürk tarafından yapılan saldırı kınayan İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği, saldırıyı yapanlar hakkında gereken yasal girişimlerin yapılmasını öngörüyor. 

Bir gazeteciye saldıran ve görevini engelleyen iş görmez hale getiren Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Öztürk ile ilgili Ak Parti İl ve İlçe yetkililerin gereğini yapmasını talep ediyor ve saldırıyı protesto etmek için Perşembe günü saat 11:00’da Başakşehir Belediyesi önüne siyah çelenk bırakma eylemine davet ediyoruz.

İstanbuı Times Haber Ajansı(İTHA)

Adres: 
Başak Mah. 5. Etap Akşemsettin İÖO yanı No: 3 Başakşehir / İstanbul Posta Kodu: 34306
İETT ile ulaşımlarda; Başakşehir 4. Etap Son Durak veya Hisar Sitesi Durağı.
Editör: TE Bilisim