CHP BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KABAN SEÇİM'İN YIUL DÖNÜMÜNDE İSTANBUL TİMES GAZETESİNE İLGİNÇ BİR MÜLAKAT VERDİ

29 Mart 2009 Seçimleri  ile Başakşehir'de favori olarak lanse edilen Ak Parti Adayı Mevlüt Uysal’ı yaptığı seçim çalışması ile  zora sokan Eğitimci,Sanayici ve İşadamı Mehmet Kaban sene-i devriyesinde  Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal İle ilgili gazetenize ilginç aöıklamalar yaptı.Çok Yakında bekleyin …

Gazetemiz İmtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner'in Cabani plazadaki çalışma ofisinde ziyaret ettiği CHP Başakşehir Belediye başkan adayı başarılı iş adamı Mehmet Kaban Başakşehir ve Belediye başkanı Mevlüt Uysal ile alakalı sorulan her soruya içtenlikle cevap verdi.

İşte Mehmet Kaban'a sorduğumuz Sorulardan bazıları ; 

1-Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı başarılı buluyormusunuz  ?

2-Uysal En Büyük rakibi olan Mehmet Kaban ile bugüne kadar görüştü mü ?

 3-Uysal iyi bir kadro Kurdu mu ?

 4-Türkiye’nin ve dünyanın en büyük organize sanayisinin olduğu Başakşehir’i Bir Avukat gerçek       manada yönetebilir mi  ?

5- Uysal’ın kendi teşkilatı ile ciddi problemleri olduğuna dair ortalıkta dönen spekülasyonlara       ne  dedi ?

6- Saadet Partisi adayı Salih Beşir neden az oy aldı ?

 7-DTP Başakşehir’de 3.Parti  oldu bu konuda neler söyledi ?

 8-Mevlüt Uysal’ın Halka tepeden bakmasına ne diyor ?

 9-CHP İlçe başkanı Özgür Karabat ile arası nasıl ?

 10-Sürekli Halkın içinde yer almasını neye borçlu ?

 11-Seçimi az oy fark ile kaybettiği halde çarşıda pazarda  halkın kendisine çok yakın ilgi ve alaka göstermesine ne diyor ?

12- Halkın Mehmet Kaban Gibi donanımlı bir işadamı ve sanayiciyi 3.Bölge Milletvekili olarak görmek istemesine ne dedi ?

 13-Seçimden bu yana geçen sürede Mehmet Kaban neler yaptı ?

 Bu ve benzeri bir çok soruya Gazetemiz İmtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’e dobra dobra cevap veren CHP Başakşehir Belediye Başkanı adayı Eğitimci,Sanayici İşadamı Mehmet Kaban ile yapılan söyleşi çok yakında İstanbul Times Gazetesinde ve www.istanbultimes.com.tr haber portalımızda  bekleyin….

ÇOK YAKINDA ..

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim