İŞTE YAKALANDIĞINDA SÖYLEDİĞİ İLK SÖZLER

CEM GARİPOĞLU ŞUBEDEN BÖYLE ÇIKARILDI

Liseli Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun, polise verdiği ilk ifadelerde, pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, ürkek haliyle dikkat çeken Garipoğlu'nun psikolojisi iyi değildi. Cem Garipoğlu'nun olay günü annesini, 'Anne dışarıya çık, kızı getireceğim' diyerek evden gönderdiğini söyledi.

Garipoğlu'nun şunları söylediği öğrenildi: "Olayın satanizmle alakası yok. Münevver'in cesedi bavula sığmadığı için onu parçaladım. Gitar kutusuna koydum ve cesedi bıraktığım yeri rastgele seçtim. Çok pişmanım keşke o ölmeseydi ben ölseydim. Hiç yurtdışına çıkmadım. Hep İstanbul ve çevresindeki illerdeydim. Yurtdışına çıkmadım. Tanımadığım bir kişi beni bilmediğim bahçeli bir eve götürdü. O evde uzun süre kaldım"

Cem Garipoğlu, “Bu hunharlık niçin” sorusuna “Bilmiyorum”, “Testereyi almak nereden aklına geldi?” sorusunu da “Bilmiyorum” diyerek yanıtladı.

Liseli Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun, polise verdiği ilk ifadelerde, cinayetin hemen ardından yakalanıp daha sonra serbest bırakıldığı ve dönemin Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'a para ödendiği iddialarını yalanladığı öğrenildi.

Garipoğlu'nun ifadesinden öne çıkan başlıklar şöyle:

"Yurtdışına çıkmadım, bilmediğim bir yere beni bir kişi götürdü, Tanımadığım bir kişi bilmediğim bahçeli bir eve götürdü, o evde kaldım

"Bavula sığmadığı için cesedi testereyle parçalayıp gitar kutusuna koydum"

"Etiler'deki cesedi bıraktığım yeri rasgele seçtim"

"Çok üzgünüm o ölmeseydi ben ölseydim"

"Olayda satanizm yok"

"Bahçeşehir'deki evde 700 bin dolar yoktu"

" Daha önce yakalanıp bırakılmadım"

Editör: TE Bilisim