İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRR), “İstanbul’da Pazar Konserleri” kapsamında sanatseverleri Türk müziğinin değerli sanatçıları ile buluşturuyor.

 “İstanbul’da Pazar Konserleri” programının bu yılki son konuğu, 80’li yıllarda müzik yolculuğuna başlayan Türk müziğinin önemli seslerinden Nalan Altınörs olacak. Bugüne kadar sayısız konserler veren ve yedi albüm çalışması yapan Altınörs, 24 Aralık Pazar günü CRR’de sevenleriyle bir araya gelecek. Repertuvarında genellikle neo-klasik eserler bulunan ve Sadettin Kaynak, Selahattin Pınar, Dramalı Hasan, Şükrü Tunar , Yesari Asım Arsoy ile Avni Anıl gibi usta sanatçıların eserlerini de yorumlayan sanatçı, dinleyicilerine unutulmaz bir gün yaşatacak. Bu kaçırılmayacak program, 14.00’te başlayacak.

 İBB CRR, “İstanbul’da Pazar Konserleri” programı kapsamında yeni yılda yeni konuklarıyla İstanbullulara müzik ziyafeti sunmaya devam edecek.

Editör: TE Bilisim