Ev, işyeri, okul, hastane gibi yapıların tamamında meydana gelmesi olası olan su kaçağı probleminde asıl sorun arızayı tamir etmek değil, tespit işlemidir. Gözle görünmeyen su borularında oluşan sızıntıları tespit etmek uzmanlık gerektiren bir işlemdir. Bu nedenle tek başınıza bu sorun ile başa çıkmanız pek mümkün değildir. Alanında bilgili ve uzman su tesisatçı ustalarından alacağınız yardım sizlerin yararına olacaktır.

Özellikle İstanbul gibi büyük kentlerde son zamanlarda yapılan inşaatlarında etkisiyle yeni binalarda da görülmeye başlanan bu sorun bütün ev hanımlarının tüylerini diken diken etmektedir. Daha önceden de karşılaştığınız bu sorunun ne kadar meşakkatli olduğunu bilmektesiniz.

Teknolojideki gelişmelerden önce tek bir çözüm yöntemi ile hizmet veren su tesisatçı ustaları sizleri hem maddi açıdan hem de zaman açısından oldukça yormaktaydı.

Üzeri beton ve seramikler ile örtülü olan su borularındaki sızıntıyı tespit etmek için evdeki bütün seramik ve betonlar kırılır ve ardından tespit işlemi yapılırdı ancak günümüzde yaşanan ilerlemeler bütün bu sorunları ortadan kaldırarak daha kısa süre içerisinde ortadan kalkan işlemler haline getirmiştir.

Su kaçağı sorununda en çok uğraştıran işlem nedir?

Su borularının üzerinin beton veya seramikler ile kaplı olması meydana gelen patlamanın görülmesini engellemektedir. Bu durumda patlayan borunun tespit edilmesini zorlaştırmaktadır.

Su kaçağı tespit işlemi nasıl yapılmalıdır?

Elde olmayan sebeplerle meydana gelen bu sorunların tespit için evvela paniğe kapılmadan iyi bir araştırma yaparak uzman bir su tesisatçı ustasından yardım talep etmeniz gerekmektedir.

Su tesisatçı firmamız oluşan arızaları noktasal olarak tespit edecek özel modern cihazlar ile çalışmaktadır.

Avrupa’dan ithal edilen akustik dinleme adlı su sesine karşı hassas olarak geliştirilen cihaz ile en zorlu sorunların bile üstesinden gelen ustalarımız, sizlere rahat bir nefes aldırmaktadır.

Bilim insanlarının son yılların en önemli icatları arasına giren bu cihazın kullanımı da uzmanlık istemektedir. Her biri alanında uzman sertifikalı ustalarımız bu cihaz sayesinde kırmadan dökmeden noktasal olarak su kaçağı tespit işlemini yapmaktadır.

Firmanız sadece tespit işlemi mi yapmaktadır?

Her türlü su tesisatı sorunlarının karşısında güvenle arayıp yardım talep edebileceğiniz firmamız, tespit ettiği arızalı olan borunun tamir işlemini de yapmaktadır. Kaçak tespitlerimiz hakkında detaylı bilgi ve videolarımız için web sitemiz https://sukacagibulma.bbs.tr/ üzerinden bizlere ulaşabilir, her türlü bilgi alabilirsiniz.

Sizlere bir telefon kadar yakın olan firmamız evvela verilen adrese tam zamanında gelerek akustik dinleme ile ne size ne de komşularınıza rahatsızlık vermeden arızayı tespit eder ve sizin de onay vermeniz durumunda titiz bir çalışma yürüterek bir veya iki seramiğin altında tamir işlemini tamamlayarak sizlere % 100 garanti verir.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Editör: TE Bilisim