Hafta sonlarında Boğaz'a gidip de trafik keşmekeşiyle karşılaşmayan var mıdır? Tabii ki yoktur... Özellikle Bebek ve Rumelihisarı, cumartesi ve pazar günleri tıklım tıklımdır. otoparklar yetersiz olduğundan herkes aracını olur olmaz yere bırakır.

Yol kenarları, kaldırımlar araçlarla dolar ve kimseye adım atacak yer kalmaz. Geçtiğimiz haftasonu da gelenek bozulmadı ve sahilde akıl almaz bir yoğunluk yaşandı.

PARK ÜCRETLERİNE ZAM

Ancak bu kez, sahile inenler sadece arapsaçına dönen trafikten bunalmadı. Onların canını sıkan bir gelişme daha vardı. İSPARK, otopark ücretlerini artırmıştı. ve bu yeni uygulama, İstanbulluları kızdırdı. Habertürk gazetesinin haberine göre , işte bir vatandaştan  gelen ilginç bir mesaj...

" Pazar sabahı, kahvaltı için Boğaz'a indik. Bir de ne görelim! İSPARK, Bebek ve Rumelihisarı bölgesinde ücretlere zam yapmış. Önceden 2 saati 5 lira olan park ücretleri değiştirilmiş, 1 saati 5 lira olmuş. Çok merak ediyorum, İSPARK'ın hangi maliyeti arttı da otopark ücretlerinde böyle bir artışa gitti? Açıklamalarını sabırsızlıkla bekliyorum."

 

Editör: TE Bilisim