İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Başkanlık hakkında bilgilerin aktarıldığı toplantı dolu dolu geçti.Bölge sanayicilerinin beklentileri ,ihtiyaçları ve yatırım planları paylaşıldı. Başarı odaklı ve yenilikçi çalışma planlarıyla  Kamu Gücü'nün desteğinin  önemi anlatıldı.
 
İstanbul Times Haber Merkezi
 
Bugüne Kadar Sunulan Ve Bundan Sonra Da Devam Edecek Olan Destek, Bölgemize Fayda Sağlayacaktır.
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Mustafa ŞENTOP konuşmalarını gerçekleştirdi ve şunları ifade etti; 2002 öncesi Türkiye ve bugüne bakıldığında önemli gelişmeler ve değişimler olduğunu gözlemleyebilirsiniz.

Değişimlerin 2023'e kadar daha da iyi ve hızla süreceğini belirtmek istiyorum.Bizim sizlerin desteği ile Anayasamızı yeniden yapacak güce ulaşması gerekiyor.Sizlerden desteğinizi almak isteriz.Sanayicimizin mevcut çalışmaları hakkında Sayın Başkan'dan bazı bilgiler aldım.Gerekli görülen her desteği her zamanki gibi vermeye hazırız."
 
Konuşmasının ardından katılımcıların KOBİ'lere destek,Tezyid-i Bedel ve İkitelli arazilerinin sanayiciye yetmemesi hususlarındaki sorularını da yanıtlayan ŞENTOP; tüm sorunlara karşı istişare halinde olacak ve çözüm yaratacağız.Hiç merak etmeyiniz.KOBİ'lerimizi daha da rahatlatacak uygulamalar sunacağız.İkinci bir OSB için yer temin edilmesi için araştırmalara öncülük edeceğiz ve bir dönem Torba Yasa'dan geçirdiğimiz Tezyid-i Bedeli yeniden değerlendireceğiz" dedi.



İkitelli OSB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nihat TUNALI ise;  Genel Başkan Yardımcıma katılımları için teşekkür ediyorum.İkitelli Organize Sanayi Bölgesi gerçekten çok büyük rakamsal verilere sahip bir Organize Sanayi Bölgesi.Böyle bir yapının elbette talepleri olacaktır.Biz yetkililerimize ne zaman gitsek bize destek oldular.Bundan sonra da olacaklarını biliyorum.Genel Başkanımdan bir söz aldık.Bizim uzun zamandır yapmayı planladığımız;çalışanlarımıza konut projesi için sonuç odaklı destek sözü verdi. İnşallah en kısa zamanda çalışanlarımıza müjdeli haberi veririz.Bir kez daha Sayın Genel Başkanıma ve Kooperatif Başkanlarıma katılımları için teşekkür ediyor,şükranlarımı sunuyorum.dedi.

Toplantı bitiminde Nihat TUNALI,Mustafa ŞENTOP'a ve konuklara günün anlam ve önemini ifade eden bir plaket takdim etti ve Hizmet Binasını gezdirdi.
 
Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
 
Editör: TE Bilisim