İdealist ,özgür ve çalışkan ilçe temsilcileri arıyoruz

İstanbul’da 39 ilçe var. Bizim gazete olarak şu an Yedi,sekiz İlçede  temsilciğimiz var. Amacımız  her ilçede Gazeteciliği bilen,idealist, çalışmayı seven  ve kendisini kanıtlamayı hayal eden acar gazeteci adaylarına ihtiyacımız var.

Biz kimiz ?

İstanbul Times Gazetesi ,

www.istanbultimes.com.tr haber portalı,

Zeytinburnu Times Gazetesi,

www.zeytinburnutimes.com haber portalı

Başakşehir Times Gazetesi

www.basaksehirtimes.com haber portalı

www.bagcilartimes.com  haber portalı

www.insaatemlakdunyasi.com haber portalımız ile birlikte 

 www.istanbultimes.tv (Web Tv)

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) nı bünyesinde bulunduran“ÇETİNER RADYO TELEVİZYON GAZETECİLİK YAYINCILIK SAN.TİC.A.Ş.”  her geçen gün büyüme trendi gösteren saygın bir yayın grubu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Bu büyümeyi ve daha hızlı ilerlemeyi başarmak adına İstanbul’un 39 ilçesinde kendi temsilciliğimizi kurmak istiyoruz.

İlçe temsilcisinden ne istiyoruz ve ilçe temsilcisi ne yapacak ?

Kamera çekimi de yapabilen bir fotoğraf makinesi ve haberlerini yazıp göndermek için bir bilgisayarı olması yeterli. Temsilci olduğu ilçede siyasi partilerin,belediyenin,STK.ların ,eğitim kurumlarının ,ve reklam verenlerinin etkinliklerini takip ederek yayın grubumuzu en etkin şekilde temsil etmeye çalışacaktır.

İlçe temsilcisi neden bizi tercih etsin ?

Yıllardır yayında olan ve rüştünü ispatlayan yayınlarımızın alt yapısından hiçbir bedel ödemeden yararlanacak …

Kira, Elektrik,Doğalgaz,Su, Muhasebe ve Vergi başta olmak üzere hiç bir bedel ile karşılaşmadan temsilci olduğu ilçe de KENDİ işinin  patronu olarak çalışacaktır.

İlçe temsilcimizin kazancı ne  olacak ?

Gazete satışının yarısı, reklam ve ilan bedellerinin yarısı ,yapılacak tanıtım filimlerinden elde edilen kazancın yarısı, kısaca ilçesinde yayın grubumuz adına yapılacak çalışmalarda elde edilen gelirin % 50 ilçe temsilcine ait olacaktır. Tüm ilçelerde temsilciğimizi kurduktan sonra ilçe temsilcilerimizin üreteceği haberleri pazarlayacağımız İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) nın satacağı haberlerde ürettikleri özgür haberler oranında ortak hesaptan paylarına düşen bedeli de alacaklardır. Plan dahilinde önceden planlanmak kaydı ile belli zamanlarda çekim yapılmak üzere Kameramanımız ilçe temsilcilerinin hizmetine verilecektir.

İlçe temsilcisinden beklentimiz nedir ?

2 Ay içinde ilçesinin Siyaset ,Kültür , Sanat , Çevre,Eğitim,ve Sağlık alanı ile ilgilenen herkesin Gazetemizi ve WEB Tv.mizi bilmesini sağlayacak çalışmalar yapacak.  3. Aydan sonra her an en az 5.000 TL lik gelir  getirici çalışma yapacak alt yapıyı kurmasını sağlayacak çalışmalarda bulunacaktır. Duruşu ve vakarı ile bizi en iyi şekilde temsil edecek özeni göstermesi gerekiyor.

Nasıl İlçe temsilcisi olacaksınız ?

İstanbul Times Yayın Grubu

ÇETİNER RADYO TELEVİZYON GAZETECİLİK YAYINCILIK SAN.TİC.AŞ.

E –mail  : [email protected]

Telefon : 0212-415 82 05 – 0212-  415 17 29  GSM:0532 - 344 05 12

Başvurarak ilçe temsilcisi olmak için randevu alabilirisiniz. Burada yazılanlardan daha detaylı bilgi  almak isterseniz lütfen e-mail: [email protected] a yazınız.

Gazeteci Yazar

Hüseyin ÇETİNER

 

Editör: TE Bilisim