Hürriyet'in 20 Mart 2010 tarihli 1.safasında neler var ? 

Sürmanşet  ikiye bölünmüş yarısı "Görünmezliği buan türk" dğer yarısı da Kibariye açılımda ne anladı" ? Sağdan aşaığya kadar kople şerit Sinpaş  inşaatın reklamı girmiş.MANŞET İSE "ÇUBUKÇU'YU ÜZEN SINAV" Birinci sayafanın diğer başlaıkları da küçük küçük şu şekilde"Bıçaklı Düello"Erdoğan'dan Bombardıman,kafes iddianamesi oy çokluğu ile kabul gibi bir iki tane minicik spot verilmiş.

Haber değeri neye göre ölçülür ?

Başbakan Erdoğan'dan Bombardıman sürmaneşt olabilirdi,KAFES İddianamesinin kabulü de MANŞET  olsaydı tuhaflık görmeyecektik ama bu haberlerin bu şekilde kullanılması Hüriyet'in pasif direnişte olduğunun kanıtıdır.Oysa Eroğdan'dan  bombardıman olarak verilen spotta geçen konuşmalar  ÇUKUKÇU'nun okul müdürlüğü için kadınların az başvurduğu için özgün olduğunu söylemiş ve bu da MANŞET olmuş.Çubukçu'nun üzgün olmasına gerek yok.Öğretmen olarak görev yapıp işi bittikten sonra evinde çocukları ile ilgilenip ev işi yapacak bir bayan öğretmen 150 ile 200 TL arasındaki maaş farkı için neden sorumluluk alsın ve vaktinin çoğu okul da geçsin ?

Ortalık Karıştı Düzen Bozuldu

Aydın Doğan koalisyon hükümetlerinde ki gibi dengelerin pamuk ipliğine bağlı olduğunu düşünerek başlangıçta hükümete kafa tutacak oldu.Ancak başbakan'ın kararlı ve direyeti tutumu Aydın Doğan'ın geri adım atarak Hürriyet' te yer alan haberlerin içerik olarak okuyucuyu tatmin etmemesi acaba Aydın Doğan nasıl bir hesap yapıyor sorusunu akla getirdi.

Erdoğan ve Doğan kavgası gerçekten bittimi ?

Başbakan Erdoğan'da Medya patronu Aydın Doğan'da iç dünyalarında ki harbi henüz nihayete erdirmemişler.Aydın Doğan başbakan ile girdiği polemiklerde borsadaki kağıtrında milyon dolarlar kaybettiği için susmayı tercih ediyor.Başbakan'da gündeminde AÇILIM,BALYOZ,KAFES VE ANAYASA Değişikiiği düşünecesi olduğu için şimdilik her ikisi de aklında ve kalbinde geçen harbe mola vernişler izlenimi y veriyorlar.

Aydın Doğan Kime Oynayacak ?

Seçim yaklaştıkça Aydın Doğan CHP ve MHP.nin çok oy alıp yine bir koalisyon hükümetinin kurulması için çalışacak gibi görünüyor.Doğan Grubunun Sarıgül hareketinin etkinliklerini haber  yapmaması da  manidar geliyor.

Aydın Doğan'ın 2011 genel seçiminde CHP ve MHP.ye gazetelerinde destek olacağı kesin gibi gözüküyor.Bakalım bir sene içinde ülkede neler değişecek neler ?

İstabul Taber Haber Ajansı(İTHA)

 

 

 

ı için bir basın çalışması yapacağı siyaşi   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim