HEDEF SAĞLIKLI BEYLİKDÜZÜ! 

Evde bakım ve aile hekimliği projesini yaygınlaştıracaklarını belirten AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkanı adayı Uzun, bu uygulamaların sağlık kuruluşları ve ambulans hizmetleriyle destekleneceğini söyledi   

ISTANBUL TIMES/HABER MERKEZİ

 

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamaya koyduğu evde bakım uygulamasının takipçisi olacaklarını söyledi. Yerel seçime sayılı günler kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Uzun, ortaya koyduğu projelerle halktan büyük ilgi görüyor. Beylikdüzü’nün sağlık konusunda ciddi eksikleri olduğuna dikkat çeken Uzun, “Evde Bakım” hizmetinin çok çağdaş bir proje olduğunu ifade etti. Söz konusu projenin özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların hastane yollarında perişan olmaması için hayati öneme sahip olduğuna vurgu yapan Uzun, temel amaçlarının bu uygulamayı ilçe genelinde yaygınlaştırmak olduğunu belirterek, bir vatadaşın başı bile ağrısa yanında olacaklarını sözlerine ekledi. 

EN BÜYÜK EKSİKLİK 

Başkanlığında sağlık hizmetini her yönüyle gözden geçireceklerini söyleyen AK Parti adayı Uzun, mevcut sağlık ocaklarının kapasitesini artıracaklarına işaret etti. İhtiyaç duyulan noktalara yeni sağlık ocaklarının yapılacağını vurgulayan Uzun, “Bu hizmetler semt poliklinikleriye ile de desteklenecek” dedi. 500 yataklı devlet hastanesi projesini hatırlatan Uzun,”Beylikdüzü’nün en büyük eksiklerinden biri de kadın sağlığı merkezi. Göreve gelir gelmez bu eksiklik de hemen giderilecek” ifadesini kullandı. Sağlık Bakanlığı’nın aile hekimliği projesini de yakından takip edeceklerini ve projenin ilçede yaykınlaşmasını sağlacaklarını dile getiren Uzun, temel hedeflerinin sağlıklı bir Beylikdüzü oluşturmak olduğunu kaydetti. AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, evde bakım ve aile hekimliği projelerinin sağlık kuruluşları ve ambulans hizmetiyle desteklenmesiyle ilçenin sağlık alanında çekim merkezi haline geleceğini belirtti. 

Editör: TE Bilisim