İşte H.R isimli okurumuzun gönderdiği maili aynen yayınlıyoruz ...
 
H.R.adındaki okurumuzun maili aynen şu şekilde
 
Merhaba ,
 
"İstanbul Times Tv Özel You Tube kanalında yaptığınız özgür sokak röportajlarınızdan cesaretlenerek bu maili yazmaya karar verdim.
 
Hükümete karşı değilim.Kurulduğu günden beri oyumu hep Ak Parti'ye verdim.Ancak bazı konularda kafam çok karışık.
 
Hükümetimiz sürekli biz yol,köprü,havalimanı yaptık diyerek halktan oy istiyorlar. Alınan vergilere karşı yapılacak olan yol,köprü ve halimanlarının parası halktan alınıyorsa neden ayrıca vergi alındığını anlayabilmiş değilim.
 
Ben küçük bir esnafım. Her ay yanımda çalışanların SGK.sı kendi Bağ Kurum, yapılandırma borcum vs.olmak üzere 6 ile 8 bin TL arasında devletime vergimi tıkır tıkır ödüyorum.
 
15.01.2018'de Sultanbeylide ki bir akrabamın düğününe gittim. Avrupa yakasından Anadoluya Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden geçtim.
 
Dönüşte yolum nasıl olduysa Yavuz Sultan Selim Köprüsüne düştü. Gişiye gelince memur bey 29.50 TL ücret HGS' nizden alındı geçebilirsiniz dedi.
 
Zaten devletin görevi olan yol ve köprü yapma çalışması için her şeye en yüksek vergiyi direkt ve dolaylı ödüyoruz.(Petrol'ün yarısı vergi, Suyun, elektriğin, doğalgazın, telefonların içinde zaten onlarca çeşit vergi peşin olarak bizden alınıyor.)
 
Bakınız size bir örnek vereyim ;
 
Osman Gazi 400 Çadır ile Söğüt ve Domaniç taraflarına gelince Bizans'ın valileri zorla halktan vergi alarak hazinelerini para ile dolduruyorlardı.
 
Gün geldi halkını vergilerle bunaltan koskaca kalelerdeki valiler (tekfurlar) in altınları Osman Gazi ve Askerlerinin inançları karşısında bir bir alındı.
 
Allah'a şükür toprağımızı elimizde alacak kimse yok ama bu halk uzun süre bu zulme dayanamaz ve yapılacak olan ilk seçimde ilk başta 29.50 TL lik köprü geçişini 10 TL ye düşürecek akabinde de yol ve köprülerin giderini alınan vergilerle karşılayacak olan hükümetlere yetkiyi verir.
 
Açık seçik söylemek gerekirse bu kadar pahalı bir köprü fiyatını bize reva gören bir hükümete artık gönül rahatlığı ile oy verebilirim diyemem.
 
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan bu garabete bir açıklama getirmesini dilerim.
 
Bu Maili Ulusal yayın yapan bir gazete ve televizyona göndersem haber yapmayacaklarını tahmin ediyorum. Ama sizin yaptığınız sokak röportajlarınızda halkın sesini tarafsız olarak yansıttığınızı düşündüğüm için size yazdım.
 
İnşallah yayınlarsınızda en azında imanın zayıf halkalarından birisi olan dilimizle bu zulmü devlet büyüklerimize anlatmış oluruz diye düşünüyoum.
 
Adımı ve iletişim bilgilerimi haberde değil de özel olarak köprü yetkilileri ve devlet büyüjkleri istersen verebilirsiniz."
 
Okurumuzun maili hakaret ve suçlayıcı içerik taşımadığı için aynen yayınladık.

Sizlerde bize bu mailden ulaşabilirsiniz :

İstanbultimesgmail.com a sizde sorunlarınızı ve şikayetlerinizi gönderin anında yayınlayalım.
 
Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim