Ne tür haberler ilginizi çeker ?       

Kültür SanatBelediyelerin,yaptığı kültür sanat çalışmaları başta olmak üzere İstanbul’ un 39 ilçesinde yapılan faaliyetlerin duyurusunu mu yapalım ?                                                                               

Çarşı Pazar’da ne nerede uygun çalışması mı yapalım ?: İstanbul’un semt pazarlarını sizin için gezerek ne nerede uygun onları mı araştırıp yayınlayalım.

Gayrimenkul Tanıtımları mı yapalım ?: Hangi gayrimenkul nerede ne kadar paraya satılıyor,projenin artı ve eksilerini mi araştırıp duyuralım.

Magazin ,Kimin eli kimin cebinde ? Cemiyet ve sosyete hayatının önemli isimleri ile söyleşiler yaparak size duyuralı mı ?

Spor Konusu ile alakalı yorum ve söyleşiler mi yapalım ?  Futbol,Basketbol ve salon sporları ile alakalı söyleşiler mi yapalım ?

Siyaset kültür ve azınlık temsilcileri ile mi konuşalım ? İstanbul’un önde gelen siyaset,kültür ve azınlık temsilcileri ile söyleşiler mi yapalım ?

İstanbul’da önemli ziyaret ve yatırları gezerek size tanıtalım mı ? Sahabeler başta olmak üzere İstanbul’da bulunan önemli ziyaret yerlerini gezerek size tanıtalım mı ?

Eğitim Camiasında neler oluyor konusunu mu irdeleyelim ? İstanbul’un 39 ilçesinde bulunan binlerce devlet okulu,özel okul ve diğer eğitim kurumlarında yaşanan başarı,başarısızlık ve diğer gelişmelerimi size duyuralım ?

İstanbul Times yayın kurulu olarak aldığımız karar gereği 2016 yılı haber akışımızın yol haritasını belirlemeden önce okurlarımızın fikirleri  de haberlerimize yansıması açısından böyle bir karar aldık.

Peki okurlarımız görüşlerini bize nasıl iletecekler ?

Bu haberin sonundaki yorum ekle kısmına fikirlerini yazarak bize ilebilirsiniz. 

Yada aşağıdaki iletişim bilgilerine yazarak ve telefon açarak da fikirleriniz bizimle paylaşabilirsiniz.

E- Mail :  İ[email protected]

Telefon: 0212-415 82  05

GSM      : 0532-344 05 12

Face Book : İstanbul Times Gazetesi

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim