Alanında eğitimli personelleri ile İstanbul'un birçok noktasına evden eve nakliyat hizmeti sağlayan firma taşıma işlemi sırasında tüm eşyaları değerinden fazla sigortalama işlemi yaptırıyor. Müşterileri ile web adresi üzerinden iletişim kuran firma fiyat konusunda da iş öncesi buradan anlaşıyor. İstanbul da hizmet veren ve bu nedenle Kavacık evden eve nakliyat hizmeti ihtiyacı olan herkese kolay bir şekilde ulaşarak nakliyat hizmetini onlara tüm kalitesi ile sunan firma nakliyat işlemlerini son model araç ve ekipman ile gerçekleştiriyor.

Evden Eve Nakliyat İşi Nasıl Yapılır?

Kendisine web adresi aracılığı ile ulaşan müşterilerine iletişim kurabilmek için form doldurtan firma bu formdaki bilgiler ışığında diğer aşamalara geçiyor. Özellikle firma konumunun yakınlığı ve hizmet kalitesi nedeni ile Erenköy evden eve nakliyat ihtiyaçlarının tamamına yetişiyor. Müşterilerinin formda verdiği bilgiler doğrultusunda nakliyat işinden bir gün önce eve ekip göndererek taşıma günü sorun yaşanmaması için evde bazı incelemeler yaptıran firma bu incelemelerde ortaya çıkan bilgilere göre nakliyat günü gerekli araç ve ekipman ile eve ulaşıyor. Burada tüm personeller kendi alanlarına dağılarak eşyaları kutulama ve ambalajlama yaparak araca yüklüyorlar. Daha sonra eşyaların gideceği eve ulaşan firma personelleri burada eşyaları indirip monte işlemlerini yaptıktan sonra ortalığı topluyor ve evden ayrılıyorlar.

Evden Eve Nakliyat Fiyatları

İstanbul'un en hızlı gelişim gösteren semtlerinden olan Ataşehir evden eve nakliyat işi için herkes firmayı tercih ediyor. Uygun fiyata en kaliteli hizmeti sunan firmada fiyatlar taşınacak eşyanın ne olduğu ve nereye götürüleceği gibi etkenler ile değişiyor. Ortalama fiyatların 1500-2500 TL arası değişen firmada en net bilgiyi firma yetkilileri canlı destek birimi aracılığı ile veriyor.

Evden Eve Nakliyat Sigortalama

Nakliyat hizmeti verirken müşterilerinin memnuniyeti çok önem veren firma müşterilerinin tüm eşyaları güvenilir sigorta şirketleri ile sigortalıyor. Personellerine güvense de müşterilerinin kendilerini rahat hissetmeleri için bu şekilde bir uygulamaya giden firmada yaşanılan sorun sigorta bedeli olan 250.000 TL'yi aştığında da geri kalan ücreti firmanın kendisi karşılıyor.

Editör: TE Bilisim