Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kanal 7’nin ortaklaşa düzenlediği Muhabbet Kapısı programının bu haftaki konuğu Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu oldu. Esenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde çekilen ve Kanal 7 ekranlarından canlı olarak yayınlanan programa katılan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, geçtiğimiz hafta gittiği kutsal topraklarda yaşadıkalrını anlattı.

Dünya hayatının sona erişi ve ölüm anı üzerine merak edilenlere yer verilen bu haftaki programda ölüm anına dair bilinmesi gerekenler ve ölümle ilgili halk arasında kulaktan kulağa dolaşan yanlış bilgiler canlı yayınla izleyiciye aktarıldı. Programın sunuculuğunu da yapan Prof. Dr. Mustafa Karataş, izleyicilerden gelen soruları da cevapladı. Karataş, ‘Her canlı ölümü tadacaktır’ ayetinden yola çıkarak ölüm ve ötesi üzerine konuştu.

HİSLERİNİ PAYLAŞTI

Programın bu haftaki canlı yayın konuğu olan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da, geçtiğimiz hafta özel bir davetle katıldığı Kabe'nin kapılarının açılış töreninde yaşadığı hisleri dinleyenlerle paylaştı. Ölüm üzerine düşüncelerini de dile getiren Göksu, insanların hayattan ayrılırken 'keşke'lerle değil, 'iyi ki'lerle ayrılması gerektiğini belirtti ve ölüm gerçeğinin unutulmaması gerektiğini sözlerine ekledi.
Her hafta Pazartesi akşamı saat 22.00’da, Esenler Belediyesi Kültür Merkezi’nden canlı yayınlanan Muhabbet Kapısı’na katılmak isteyen vatandaşlar, Esenler Belediyesi’nin 444 00 73 numaralı Çağrı Merkezi’ni arayarak detaylı bilgi alabilirler.
 
Editör: TE Bilisim