Tutuklu sanık Neriman Aydın'a ait mektup ve konuşma kayıtları "asma, kesme ve kafa koparma ifadeleriyle dolu. Neriman Aydın'ın kesilecekler listesine aldığı kesimler arasında, sokaktaki çarşaflı kadınlar bile var. İşte o kan kokan mektup ve konuşmalar.

Ergenekon Silahlı Terör Örgütü'nün millete karşı nasıl bir kin ve nefretle hareket ettiği ve üyelerinin ne kadar acımasız olabilecekleri katliam planlarıyla ortaya çıktı. 2. iddianamede ortaya konulan deliller tüyler ürpertiyor.

Oluşturdukları hücre tarzı yapılanma ile askeri okul öğrencilerini örgüte kazandırmak için çalıştıkları belgelenen ETÖ sanıkları Kemal ve Neriman Aydın'ın konuşma ve yazışmaları adeta kan kokuyor. İşte Neriman Aydın'ın Şener Eruygur'a yazdığı mektuptan kısa bir bölüm.

ERUYGUR'A MEKTUP 14.10.2003

DURDURMAK İÇİN KAFALAR KOPARILMASI GEREKİYORSA, O DA YAPILMALIDIR. TÜRK ULUSUNUN DÜŞÜNCELERİDİR... TÜRK YURDUNDA TÜRK ULUSUNA YAKIŞIR BİR HAYAT İSTEMEMİZİ BİZE ÇOK GÖRMEYECEĞİNİZİ ÜMİT EDİYOR VE BİZ TÜRK MİLLETİNE GİZLİ ÖNCÜLÜK GÖREVİNİZİ YERİNE GETİRMENİZİ BEKLİYORUZ.

Dönemin Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Şener Eruygur'la yakın temas halinde oldukları anlaşılan Neriman Aydın, kendileri gibi düşünmeyenlere hayat hakkını bile çok görüyor.

NERİMAN AYDIN 21.02.2007

BİZ DEĞİL İNTİKAMDA VE İHANETTE YARIŞANLAR ÖLMELİ. ÇÜNKÜ BU VATANDA YAŞAMAYI HAK ETMİYORLAR, BU DEVLETİN MAKAMLARINI ASLA HAK ETMİYORLAR... ALDIKLARI HER NEFES ATTIKLARI HER ADIM HARAM ONLARA... HARAM OLDUĞUNU BİZ BİLİYORUZ ONLAR DA ÖĞRENECEKLER

ETÖ sanığından çıkan 2003 tarihli "paşa ile yapılan görüşmeye hatırlatma notu" başlıklı bir başka yazıda; "Yolumuz ölmek ve öldürmek ihtimalleriyle doludur. Bu tehlikeyi Biz göze aldık, Siz de alıyorsanız başlayalım deriz" şeklinde korkunç bir ifade yer alıyor.

ETÖ sanığı Neriman Aydın'ın şüpheli Durmuş Ali Özoğlu ile yaptığı bir telefon görüşmesi ise duyanların kanını donduracak nitelikte.

NERİMAN AYDIN:
TABİ ORDA ÇARŞAFLI HANIMLAR SAĞLIK HİZMETİ ALMAYA GELMİŞLER HACETTEPE'YE. BUNLAR NE DEDİ ANNEM, BUNLAR ATATÜRK'E BAŞKALDIRANLAR DEDİM, ANNE DEDİM, 'YAKINDA BUNLARI KESECEĞİZ' DEDİM.

DURMUŞ ALİ ÖZOĞLU:

EYVAH EYVAH, VALLA MI, İYİ VALLA İYİ.

Editör: TE Bilisim