Çorum’da tüp bayiinde çalışan 32 yaşındaki Metin Ünal, bir eve getirdiği 12 kg.'lık dolu LPG tüpünü taktıktan sonra gaz kaçağı olup olmadığını kibrit yakıp kontrol etmek isteyince, patlama meydana geldi. Olayda, Ünal ile evdeki 3 kişi yaralandı.

Olay, bu sabah saatlerinde Kunduzhan Mahallesi’nde meydana geldi. 55 yaşındaki Mustafa Erdem biten mutfak tüpünün değiştirilmesi için bayiyi arayıp tüp istedi. Kısa bir süre sonra 32 yaşındaki Metin Ünal, dolu tüp ile boş tüpü değiştirmek üzere Erdem’in dairesine geldi. Ünal, dolu tüpü taktıktan sonra gaz kaçağı olup olmadığını kibrit yakarak kontrol etmek isteyince patlama meydana geldi. Patlamada, Metin Ünal ile mutfakta kahvaltı yapan Mustafa Erdem, 46 yaşındaki eşi Güleser Erdem ile çocukları 10 yaşındaki Enes Erdem yaralandı.

Yaralılar, patlama sesi üzerine eve gelen komşuların çağırdığı 112 Acil ambulanslarıyla Çorum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve yanık servisinde tedavi altına alındıkları belirtildi. Polisin yaptığı incelemede, iki katlı müstakil evde maddi hasar meydana geldiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilisim