Vatandaşı fizyoterapi hizmetiyle buluşturan Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, başarılı bir süreç yönetiyor. Evde bakım anlayışının bir uzantısı olan Evde Fizyoterapi hizmetleri, gün geçtikçe daha fazla vatandaşı şikayetlerinden kurtarıyor ve hastaların memnuniyetini sağlıyor. Daha şimdiden çok sayıda hastanın yaşadığı iyileşme hikayeleri, belediyenin de sevinç ve gurur kaynağı oluyor.Seanslar, Hastalara Umut Oluyor

El ve ayakta hareket olmayan felç hastası Güler Kocaman’a uygulanan 3 seans fizyoterapi sonucunda hasta; ellerini, ayaklarını hareket ettirmeye ve 2 kilograma kadar ağırlık taşımaya başladı.  Kronik diz ağrısı çeken cerebral palsi hastası Semra Tunalı’nın ise seanslarla diz ağrısı geçti. Rabia Özpınar’ın da yoğun ağrı yaşadığı belde disk kayması sorununu 2 seanslık uygulama ile büyük oranda hafifledi. Yine birçok doktorun ameliyat dediği Gülseren Durmazel, boynunda ve belinde yaşadığı disk kayması sorunundan 3 seansta kurtulmuş oldu ve ameliyattan vazgeçti.

Beylikdüzü Belediyesi Fizyoterapi hizmeti, evinden çıkamayacak derece rahatsız veya engelli olan bireylere veriliyor. Uzman Fizyoterapist Doğukan Çavlu, evlerinde ortopedik ve nörolojik kökenli tüm bozukluklarda uygulanabilecek standart tedavi protokollerini uyguluyor. Kişinin durumuna göre bir tedavi programı belirleniyor. Hizmetten yaralanmak isteyen vatandaşlar, randevulu sistemle çalışan fizik tedavi seansları için 444-09-39 numaralı telefondan Sağlık İşleri Müdürlüğü üzerinden bilgi alabilirler. 
Editör: TE Bilisim