Günlerdir Yapılan Hazırlıklarla Bugüne Kadar Yapılmayan Bir Çok Yenilik İle Fetih 563.Yılında Muhteşem Kutlandı               

Yeni Başbakan Bin Ali Yıldırım görevi aldıktan sonra ilk gez geldği istanbul'da 1 milyon'a yakın kişiye hitap ederken olukça keyiflliydi. 1.200 kişinin günlerdir çalışarak hazırladıkları fethi programını       kusursuz bir şekilde yaptı.

İstanbulş Times Haber Merkezi

Başbakan Yıldırım konuşmasında Pararel Yapı ile müdacele konusunda konuştu. Ecdadımız Fatih Sultan Mehmet Han karada gemileri yürüttü biz de  Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde deniz altlarına Marmaray,Yavuz Sultan Selim Köprüsü havalimanları yaparak onlara layık olduğumuzu gösterdik dedi.

TBMM İsmail  Karamnan'da  kısa bir selamlama konuşması yaparak muteşem kalabalığı selamladı.

Erdoğan Bundan Sonra Paralel Papı İle MÜcadele farklı şekil alacak dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan özetle şunları söyledi "İstanbul öyle  bir yer ki burayı görmeyenin hayatında mutlaka bir eksikik vardır. Şairler ve yazarlar bir çok eserinde İstanbul'dan ilham almışladır. Bugğn Burada istanbul'un fethinin 563.yılını hep beraber kutluyoruz. Artık bundan sonra Paralel yapı ile mücadele  farklı bir şekil alacak. Daha dün Terör örgütü PKK ile bağı olan bir parti kongresini yaptı. Ne Türk bayrapğı vardı ne de İstiklal Marşı okundu. Mecliste bulunan ve teör örgütü ile bağı olan bir başka partiye mensup bazı miletvelleri gidip bu konrede konuştu. Bunu kabul etmek mümkün  mü dedi.

Etkinlik saat 17.00'da başladı 19.50' de bitti.


Kanak: İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim